Napsat recenzi

opět zvítězila chamtivost a nezájem o hosty v podobě českého českého návštěvníka

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Velké rozčarování!!!Hotel by si zasloužil více úcty za to co pro nás zde zanechala předchozí generace.Tady je vidět evidentní příklad českého podnikatele bez zájmu a vědění,co obnáší vedení hotelu a jednání se zákazníky!Hlavní myšlenka-malá domů, ať to stojí co to stojí.Opravdu si myslí někteří podnikatelé že čeští hoste jsou úplní tupci a nemají cit pro krásno a slušné jednaní,Tady bohužel neví pravá ruka co dělá levá.To si opravdu tento hotel a jeho hosté nezaslouží.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

špinavé,flekaté a roztrhané povlečení,které jsem si na vlastní žádost vyměnila a to nemluvě o pokrývkách plných žlutých fleků.Po předešlé noci v jiném pensionu v Harrachově jsme byli ubytováním zklamáni,spíše připomínal nějakou ozdravovnu v 80tych letech i když tam asi měli čistěji.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Opravdu nejsme zhýčkaní ,ale Pohlreicha na ně!Tak toho by omejvali!UHO omáčka ke všem chodům,ta nejlevnější šunka a sýr.Ale co mě osobně dostalo bylo nakrájené máslo na kostičky jak za bývalého režimu ,které se takto dávalo pacientům v nemocnicích.Proboha vždyť žijeme v 21 století!Pan majitel asi neví,že existuje porcované máslo balené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Nejhezčí z celého hotelu byla jídelna.Vybavení hotelu ošuntělé a ubohé.jak už jsem se zmínila.Opravdu si to ten hotel nezaslouží.Na to jak se hotel Bílý Hořec prezentuje na internetu,by člověk čekal jiný level.Recepce-stresový zážitek,absolutni neinformovanost hostů,vše funguje na přísloví:Líná huba holé neštěstí.Když se nezeptáte nic se nedovíte.Personál docela v pohodě,jen by se měli hostů ptát jestli si nechtějí objednat něco k pití.Velnes-prostředí hezké ale pro cca 100 hostů absolutně nedostačující.Privátní velnes na jednu hod.jako pozornost hotelu který vám hotel v podkladech garantuje je jedna velká absurdita.Všechny privátní termíny byly od 22h-24h byly obsazené.Nabízené termíny od půlnoci do 3h ráno,jinak máte smůlu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Pro lyžaře v zimě jistě zážitek.Nás se to v květnu netýkalo.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Krajina a okolí Harrachova je pastvou pro oči.Parkoviště by zasluhovalo rekonstrukci.Měli jsme štěstí,že bylo hezké počasí,jinak za deště......

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Díky za hezké počasí!Veškrý čas jsme strávili v přírodě.Nedovedu si představit,co bychom dělali ,kdyby pršelo.Pobyt v hotelu jsme dostali jako dárek,od dětí.Oba byli v hotelu v dubnu a ihned nás informovali ať se připravíme na nestandartní služby a že nejlépe by bylo pobyt zrušit.Neudělali jsme to.Pan majitel by měl ale přehodnotit vedení hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lojza: Zavistivci !! Názorný příklad - 30. 5. 2015 19:07

Ano, zde je vidět , jak je závist v Česku rozšířena. Jste troubové co nic nedokázali a jen chcete kritizovat. Navoněná bído s hovnem v kapse reagovat

Katka: Za ty peníze - 31. 5. 2015 9:42

Kdyby si lidi dokázali pobyt zaplatit,byly by služby ,jídlo i vybavení na jiné úrovni.Ale když zaplatíte 940,-Kč na osobu na 3 dny a nebo 1320,-Kč na osobu na pět dní s plnou penzí a pak ještě píšete sáhodlouhé stížnosti a kritiky ,tak to už je na pováženou... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání