Napsat recenzi

Obezřetnost je na místě

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 637x
Recenze se líbila: 416 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dojmy z pobytu jsou čerstvé a dosti rozporuplné.Před odjezdem jsem si přečetl všechny recenze ,abych věděl ,do čeho jdu.Drtivá většina hostů měla pravdu.Musíte být připraveni na to,že oč je pobyt levnější,o to více bijí do očí nedostatky ,které nejsou omluvitelné.Nevím,zda se zrovna v tomto hotelu kradou osušky,protože k dispozici je jeden ručník archivního data,pěkně prostřílený,musí něco pamatovat.Na tříhvězdičkový hotel bych si představoval standart z jiných hotelů..Osušku,ručník a něco charakteristického onuci,když vylezete ze sprchového koutu na setření vody.Určitě Vás nenechá chladným informační sdělení letáčku,že za ztrátu ručníku (osušky) bude účtováno 200 Kč.Abych jen nehanil,kladně hodnotím,že se v chladném období topilo a nebyl chlad a nikdy nedošla teplá voda.Nebýt dobrodruhů z řad obsluhujících číšníků a excesů uPC na baru,kde se platily nápoje,zkousl bych to,a hodnotil pobyt jako vydařený.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Místnost i vybavení postačí,pokud nemáte přehnané nároky.Vestavěná komoda i skříň určitě plně dostačuje.Horší je,že se za tři dny nikdo neobtěžuje provést to základní,koš ,desinfekce umyvadla,WC.Otázka 2-3 minut.Čekat ,až skončí pobyt a vezmeme to rovnou s převlékáním ,je dost krátkozraké.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně i večeře plně postačují.Dostatek salátu,moučníků,teplé i studené kuchyně.Obědy slouží spíše jako doplněk k polopenzi.Určitě poživatelné a v tomto směru spokojenost.Učiněnou katastrofou je systém účtování přes číslo pokoje.Připsat Vám mohou při nastaveném systému cokoliv.První den servírka zadala do PC prý dvě malá piva (2x26Kč ),ale vyžadovala 80 Kč jako dvě velké.Druhý večer bylo místo dvou malých (52 Kč snaha vymámit 114 Kč ,a třetí den místo dvou malých jsem měl platit rovnou čtyři .Zaplatil jsem pouze to,co jsem zkonzumoval ,ale tato nebetyčná drzost mi hnula žlučí. Stěžovat si můžete na lampárně,protože nikde se nedpátráte kompetentní osoby,která by zatrhla tipec Přístě ať číšníci to píší na lístky přímo hostům,nebude docházet k šlendrijánství.Další varování je v pokynech.Vždy žádejte účtenku a nikdy neplaťte bez ní.No,blbá zkušenost,ale vedení asi o těchto nešvarech ví.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

U recepce bez připomínek,welnes je velikostí opravdu pro šťastlivce.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Okolí Harrachova nemá chybu,pro výšlapy je ideální.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Parkovací plochy jsou kapacitně na hraně,i tady by chtělo zainvestovat na srovnání terénu především na straně u kontejnérů.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nebýt nedostatků v chybějícím hygienickém vybavení,alespoň mimimálním úklidu,účtování nápojů ,tak bych si dovolil tvrdit,že služby odpovídají ceně pobytu .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání