Napsat recenzi

docela v pohodě

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 343 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme dostali dárkový poukaz. Krátká doba (pouze 14 dní) na zarezervování a vybrání. Po přečtení recenzí jsem měla docela obavy. Od příjezdu vše probíhalo dobře. Snad jen, že ručníky se teprve sušily a tak jsme je dostaly až po večeři- ale to je drobnost. Uklízíte si buď sami a nebo počkáte na služby, ale ta nastoupí skutečně až po odjezdu. My jsme byli ubytovaní pouze 3dny. Nevím, jak to "chodí" při delším pobytu :)

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj maličký,( ale přijeli jsme na hory a túry a ne se povalovat pouze na pokoji), takže nám na přespání stačil. Já jsem měla trochu nižší a tvrdší matraci, ale manžel měl vysokou a pěknou, tak i to se dalo vyřešit ke spokojenosti obou :) :)

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Formou švédských stolů - snídaně, večeře výběr ze tří jídel+ 1 druh salámu, 1 druh sýru, 3 typy domácích pomazánek, zelenina, 2-3 druhy ovoce, pečivo, oběd se vybírá ze dvou jídel den předem u večeře nebo balíček (ten je tedy dost "chudý"), ale když člověk nechce čekat na oběd :) !!?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení odpovídající hotelu 3*. Římské lázně se mi moc líbily. Byli jsme tam každý den. Pozor na útratu v hotelové restauraci. Nám se stalo, že nám číšník chtěl napočítat o becherovku více než jsme měli. Měl smůlu- evidovali jsme si to. Mohla to být náhoda, ale..... i lidem od vedlejšího stolu se to stalo- těm chtěl zase napočítat více o džus . Tak nevím ....

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nevyužili jsme, ale viděli jsme, že někteří lidé ještě sjezdovali. Výhoda- u vleků bez front

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V sezóně asi krásné, mimo sezonu je problém najít si zábavu. Bohužel na túrách nebylo nikde otevřeno občerstvení nebo restaurace - takže to byl docela problém. Poučili jsme se a pak už si nosili s sebou flašku s pitím a kelímky.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání