Napsat recenzi

Díky za příjemné překvapení :)

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 331x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V tomto hotelu jsme s partnerem pobývali od 9.2. do 14.2.2014. Jelikož jsem si před odjezdem přečetla zdejší recenze, očekávala jsem popisovanou hrůzu a odjížděla se strachem, co bude následovat. Příjemné přijetí nás čekalo hned na recepci po příjezdu. Usměvavé, příjemné slečny a okamžité ubytování se všemi potřebnými instrukcemi k pobytu, přestože bylo teprve před 14 hodinou.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj jsme měli na 3. patře. Byl čistý, voňavý, perfektně uklizený včetně koupelny a WC.Zařízení pokoje standartní, je pravda, že starší, ale vše funkční.V pokoji teplo, topení se dalo regulovat. Není pravda, že táhne starými okny. Matrace jsou nové, přikrývky, polštáře a lůžkoviny vyhovující a čisté. Nikde nebyly zmiňované pavučiny , ani vlasy! Malba je optřebovaná, ale za tuto skutečnost můžeme hlavně my hosté. Ruku na srdce, kdo se chová v cizím jako doma!! Jsou fleky za postelí na zdi od opírání hlav při sledování televize, sem tam skvrna, jak se opřeme o zeď, nebo něco vylijeme. Doma si to každý pohlídá, protože to stojí peníze. Ale z cizího krev neteče, že?! Vyluxováno a uklizeno bylo i na schodištích a chodbách, zde všude je koberec a vůbec nebylo znát, že je venku sních i bláto.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídelna čistá, prostorná a přestože byl hotel plný, vždy byl stůl uklizený , prostřený a bylo kam usednout. Jídlo velice chutné, servírované porce na oběd dostatečně velké a vždy teplé. Bufet při snídani i večeři pestrý, podle potřeby průběžně doplňován. Je pravda, že občas se muselo chvilku počkat, ale to bylo skutečně nepatrné zdržení, které nám nevadilo, nepřijeli jsme závodit :) Nápoje jsme měli vždy včas. Čekání minimální.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení v hotelu je moc hezké. Jídelna působí luxusně. O to větší šok a zklamání pro nás bylo, když jsme viděli v jakém ,,ohozu" jsou někteří schopni vyrazit k večeři! Ono fakt není nic hezkého vidět postarší pány v hrozných pruhatých trenkách a dámy bez podprdy ve vytahaném dlouhém triku či plážových šatech a papučích při jakémkoliv stolování, večeři obzvlášť. Být personálem, asi bych je vrátila, ale kdo by se dohadoval:( Personál toho má i tak na práci spoustu a přesto jsou milí, vstřícní a hlavně usměvaví a ochotní. Skutečně nic nebylo pro ně problém.Celý týden od rána do večera zde obsluhoval, doplňoval, prostíral a sklízel po jídle usměvavý mladý muž a stejně usměvavá, příjemná a milá slečna ( bohužel nevím jejich jména) ale děkuji jim za pohodovou super dovolenou. Určitě jsou to lidé, kteří mají rádi svou práci a je to znát! Nehledě na to, že nám mladík pomohl i nad rámec svých povinností. Při odjezdu nám ,,stávkovalo" auto a i tentokrát pro něj nebyl problém pomoci, abychom včas a bezpečně dojeli domů :) Wellness je zde menší, ale našla se po lyžovačce chvíle, kdy si příjemně odpočinout.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Sjezdovky dobré, zasněžené, upravené.Výborná dostupnost od hotelu. Přestože jsou prázdniny, nebyly fronty na vlek tak hrozné. Jen kolem poledne (11-13) se čekalo o něco déle. Lyžování i přes mírnou zimu super.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Harrachov se nám moc líbí. Je tu kam zajít posedět i nakoupit, vše na dosah. Ceny celkem příznivé. Mnoho míst na procházky.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Prožili jsme skvělou dovolenou za velmi slušnou cenu. Děkujeme Všem, kteří o nás pečovali, Ať se Vám práce nadále daří! Určitě se rádi vrátíme :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Michal Kadlec: TO jste byli v jinem hotelu....na 100% - 3. 3. 2014 15:56

Dobry den, pokud by byla pravda to co jste napsali, tak by museli vsekery persoal vyhodit anjamout novy, ubytovnu zboura a postavit znovu. Coz mi nepripada realne..Anebo varianta c.2 : porad jste ve stavu sneni.:-) at tak nebo tak preji vam krasny den....a ode dneska verim na zazraky....:-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání