Napsat recenzi

Návrat do roku 1987

Recenze hotelu Star Hotels Benecko *** (Česko - Liberecký kraj - Benecko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 155x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel, do kterého asi tak od roku 1987 nikdo neinvestoval a kde se personál chová hůř, než v RaJ za doby Husáka.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

postele z "tří-polštářových" matrací, takže se ráno probudíte totálně zlámaní. Polorozpadlá koupelnička. Uvolněné zásuvky u dětské postele. Na chodbách molytanový křesla, napuštěný špínou, popelem a prachem z posledních třiceti let. Pod nábytkem nezameteno, neuklizeno.

Baby friendly hotel, prý. Ostré hrany, vypínače a umyvadlo příliš vysoko, polorozbité zásuvky -- nechápu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo jak ze školní jídelny za dob komunismu. Servírka nemá jídelní/nápojový lístek (máme jeden a ten je pro kuchyň). Veškerou evidenci objednávek si vedou sami v systému a když pak má člověk při odjezdu platit, tak se hodně diví, co mu tam všechno namarkovali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení žádné. Kulečníkový stůl bez koulí je jediné vybavení, které jsme v hotelu nalezli.

Personál je to nejstrašnější, co jsem kdy zažil.

"dobrý den, můžu prosím pivo" - "to teda nemůžete, narážíme sud"

"mohla byste nám prosím zapnout kávovar" "je asi zapnutej, ne, když jsem si z něj teď dělala kávu... a jak mám jako vědět, že v kuchyni vypnuli prodlužovačku"

po prvním dni pobytu byl personál líný roznášet jídlo a tak nás nahnal k výdejnímu okýnku.

asertivita vůči dětem (baby friendly hotel) nulová.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,3/5)

docela fajn. K Kejnosu 3-5 minut pěšky, nad hotelem poma, dětská část ale cca 3km do kopce, jinak, než autem nedostupná.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

parkoviště, zanedbané hřiště, potůček a přes něj pár prken místo mostu. co dodat.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

nechápu, proč by do tohoto hotelu kdo chtěl jet. Nevěříte-li mé recenzi, zkuste nějakou jinou, ale vážně vás varuju, pokud se něco zásadně nezmění (a chtělo by to tak na 5 měsíců zavřít a provést kompletní rekonstrukci a výměnu personálu), nejezdit!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 63 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Daniela Růžičková - Hotel Star a hotel Orion: Hotel Orion - Lyžařský pobyt Sokol Hanspaulka - 8. 4. 2016 21:01

Dobrý den, je mi líto, že jste nebyl spokojen, ale to jste nebyl po celou dobu svého pobytu. Důležité ale je, že píšete recenzi na hotel Star a přitom jste byl ubytován na hotelu Orion. Nebyl jste spokojen s ubytování, ale jel jste na pobyt pro děti od Sokolu za ceny lyžařského výcviku, nemůžete tedy čekat luxusní ubytování. To by také stálo jiné peníze. Kulečníkové koule jsou za poplatek k vyzvednutí u obsluhy restaurace. Jídlo jste si brali u okénka na popud Vaší vedoucí zájezdu, nikoliv obsluhy restaurace. Tento způsob chtěla vedoucí zájezdu proto, aby jste si každý mohl říci kolik jídla chcete. S jídlem byli všichni hosté spokojení, několikrát jsem se o tom osobně přesvědčila. Vedení evidence v kase je běžná praxe, brzy bude i povinná, nikdo Vás nenutí platit až na konci pobyty, mohl jste platit útratu každý večer. Ono po týdnu si těžko pamatujete co jste měl který den za pití k obědu a večeři, ale pokud se Vám něco nezdálo, mohl jste přijít, ukázala bych Vám to v systému přímo po dnech, v kolik hodin co bylo na Váš pokoj markováno. Dětský vlek je přímo za hotelem, to že na něm letos nebyl sníh bohužel neovlivníme. Jediné s čím musím souhlasit, je protivná servírka, ale tu už u nás nenajdete. Nechápete proč by do tohoto hotelu někdo jezdil? Proč tedy Vaše skupina je u nás ubytována 2x ročně již několik let po sobě? Odpovím Vám, nízká cena, slevy na permanentky a společenské prostory k využití. Pokud by jsme celý hotel rekonstruovali, tak cena byla dvakrát taková a to by se Vám také nelíbilo. O spokojenosti Vaší skupiny jsem se přesvědčila tím, že si rezervovali další dva termíny na příští rok. Hezký den, Daniela Růžičková, provozovatelka hotelu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání