Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ve zkratce- hnus! Pokoje čisté jen v den příjezdu, po celý pobyt se neuklízelo, o nějakém měnění ručníku nemůže být ani řeč. Jejich úklid spočíval ve vyhození koše ( což je 2x za šest dní :)) Jídlo průměrné- prostě školní jídelna. Někdy to bylo dobré, někdy horší. Nedostatek nádobí při snídaních, obědech i večeřích. Obsluha celkem v pořádku, jen by si měli zopakovat matematiku a celkově si hlídat maličkosti. Slečna si u nás napsala účet za pití 2x i když to tak nebylo, zapomněla to vymazat a požadovala po nás částku za pití. Wellness, tomu se ani tak říkat nedá. Jedna pidi vířivka, tři vyhřívaná lehátka, koupel na nohy se střídáním studené a horké vody a sauna.Víte, kdyby tu vířivku neokupovali hodinu tři stejní lidé, z toho paní, která tam byla rozkydlá po celé vířivce se pak ještě neposmívala, že vy se tam nedostanete, to vás přejde chuť jakkoliv relaxovat :) Jinak to ,,wellness'' bylo pěkné, jen absolutně nedostačující pro celý hotel + hosty z okolních hotelů.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Děs, ručníky ošklivé, seprané, s fleky, které se nevypraly a nikdy nevyperou a které patří do koše a ne hotelovým hostům! Pokoje nevybavené, ale to až taková tragédie není. Horší je, že uklízečky se na chodbách spíš procházely, než aby dělaly to co mají- uklízely.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo alá školní jídelna. Snídaně- okurka, rajče, marmelády, máslo, sýr, šunka, pečivo, vejce na tvrdo a někdy i párky. Čaj a káva. Obědy- při večeřích se zaškrtávalo do papíru buď jídlo 1 nebo jídlo 2. Někdy byl oběd dobrý, někdy zase o dost horší. Večeře- dvě jídla teplá, šunka, paštika atd. co zbylo ze snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

K tomu se netřeba vyjadřovat. Popsala jsem to výše.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Krása! Lanovka na Čertovu horu paráda. Nahoře sice nic moc nebylo, ale udělaly jsme si pěkný výlet.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Harrachov je krásný. Tamní krajina a prostředí dost zachránilo.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

NEJEZDĚTE SEM! Nejsme nijak náročné, ale tohle..? Dalo se to vydržet ale nikdy více...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ÚSTÍ NAD LABEM: hnus - 11. 10. 2014 17:40

NIKDO BY MNE UŽ NEDONUTIL JET DO TOHOTO HOTELU ZNOVU .JÍDLO KATASTROFA, CELÝ POBYT JSME S MANŽELEM PROZVRACELI A BĚŽELI PRO INDIARON , VŠE PŘESOLENÉ A CHOVÁNÍ PERSONÁLU OTŘESITELNÉ NIKDY VÍCE reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání