Napsat recenzi

Tady se čas zastavil

Recenze hotelu Hotel Schwarz (Česko - Karlovarský kraj - Nové Hamry)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2013
Přečteno: 477x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jedná se o prostěradla na kterých jsme spali, jedno je potrhané a to druhé je od krve! Jedná se o prostěradla na kterých jsme spali, jedno je potrhané a to druhé je od krve!

.

Hrůza,děs, je to stará vybydlená turistická ubytovna!

Ubytování  průměrně (1/5)

Vše je v havarijním stavu, povlečení je potrhané a od krve.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Hrůza

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Dobrý večer pane Janda,

Po našem skoro deseti denním pobytu vám musím napsal, že váš hotel, který má údajně 3 hvězdičky, je jeden velký podvod! Váš hotel není hotel, ale vybydlená turistická ubytovna bez údržby, která potřebuje generální rekonstrukci! Určitě jste hodně investoval do reklamy. Lákáte hosty na bazén, saunu, hotelové ubytování, ovšem takticky klamete a nikde se nezmiňujete, že váš hotel je už dávno za hranicí své životnosti!

Uklízečky neuklízejí, pouze vysavačem přejíždějí roky zanesené černé koberce. Ručníky se mění pouze na žádost, kdybych nepoprosil o nové, tak by jsme se asi museli utírat do vlastního oblečení! Postele se neuklízejí a sám jste viděl v čem musely spát moje děti. Jedno prostěradlo bylo na více místech stářím prošoupané a potrhané a to druhé od krve! Pochybuji o zraku a inteligenci vaší pokojské. Celým hotelem se vane odporný zatuchlý vzduch, do kterého se mísí silný zápach chloru z vašeho bazénu. U bazénu jsou v každém koutě vidět vlasy nebo nějaký mini odpad, ve vodě to není o moc lepší. Nikdo se před a po koupaní nesprchuje, není se ani čemu divit, teče všude jen studená (ledová) voda. Sprchy jsou bez regulace. Chudák moje tříletá dcera. U sauny je sprchový kout, bohužel také v havarijním stavu. Jinak stolní tenis je perfektní nápad, jak zpestřit hostům pobyt, za předpokladu, že mají čím hrát. Vaše pálky, nejen že patří do muzea, ale jsou v tak dezolátním stavu, že jsou ke hře nepoužitelné. Štítil jsem se s holkami toho dotknout.

Další hrůzou bylo parkování. Nechci, aby jste mi odhazoval sníh od auta, ale vjezd a příjezdovou cestu k parkovacím místům by jste uklidit mohl. Při vstupu z parkoviště do hotelu visí nad dveřmi asi metrové rampouchy, které si hosté pro jejich bezpečnost musí asi také sklepnout sami.

Nechci jen kritizovat, velká pochvala patří kuchyni, jídlo bylo moc dobré. Chutnalo nám. Super příjemná obsluha a to hlavně číšník Martin a číšník Petr, horší už to bylo s jejich kolegyní. Tu jsem musel na její, ne příliš příjemné vystupování , upozornit. Poslední dny byla fajn, jak vyměněná. Ovšem absolutní katastrofou byl plavčík, bohužel, jak jsem se později dozvěděl, jedná se o vašeho syna. Nejen, že vůbec neumí pozdravit, že má neustále zimní čepici na hlavě a to jak u bazénu, tak i v restauraci, ale jeho práce plavčíka ho vůbec nezajímá. Hraje si s telefonem, čte si. To, co se děje v bazénu, jde mimo něj. Když se chcete na něco zeptat, tak vám odpoví tak arogantně, že máte po chuti se zeptat ještě někdy příště. To není jen můj názor!!

Do dnešního dne jsem nepochopil vaši grilovací party. To, že nám bude někdo venku grilovat a my budeme v teple v restauraci to opečené jíst, když jsem zaplatil plnou penzi, by bylo dobré. To by byla naše představa, ovšem, že grilovat budu muset já sám s dětmi a to po sauně venku na sněhu v -10 stupních, by mne asi nikdy nenapadlo. Potřeboval jste místo v restauraci pro jiné hosty, proto jste nás (asi 30 lidí) vyhodil ven na mráz!!!

Být vámi, tak bych se jako podnikatel hodně styděl. To co provozujete je podvod, při kterém klamete hosty! Mrzí mě, že jste si na mne včera neudělal chvilku času, kdyby jste chtěl, mohl jste i zavolat. Nejsem si ovšem jist, jestli vás ta moje reklamace vůbec zajímá. Já nepotřebuju komfort, luxus. Přijel jsem si k vám s dětma na týden zalyžovat. Co nám chybělo? Čistota, funkční udržované vybavení hotelu, férové jednání na úrovni, komunikace a asi určitě větší zájem o nás o hosty. Jsem i šokován tím, co jste si dovolil k nám de facto k místním, jsme z K. Varů.

Tyto zážitky si určitě nenechám jen pro sebe. S pozdravem A.R.

25-02-13

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání