Napsat recenzi

Otřesná dovolená

Recenze hotelu Schlosshotel Mariánské Lázně **** (Česko - Karlovarský kraj - Mariánské Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 90x
Recenze se líbila: 75 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Koupila jsem si 14 denní léčebný pobyt Astoria. Reklama na tento pobyt naprosto neodpovídá skutečnosti. Nejděsivější na pobytu byla bezohlednost majitele. Pořádal bujaré večírky, kdy se hlasitá hudba a dupot nesly celým hotelem. První týden to bylo denně téměř do půlnoci Nebylo možné při tom spát. Majiteli bylo naprosto ukradené, že má na hotelu hosty, kteří si přijeli odpočinout. Poslední den jsem spala pouze 4 hodiny. Kravál musela utnout až policie a to až na podruhé ve dvě ráno. Kdyby nepřijeli, jelo by se do rána.

Ubytování  průměrně (1/5)

Ubytování působí spíše jako ubytovna, než lázeňský hotel, za který se vydává. Vrzající postele, proleželé matrace, špatné polštáře. Koupelna s omláceným sprchovým koutem hodně za zenitem a zima.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Snídaně formou bufetu jsou dobré a celkem slušný výběr. U polopenze večeře hodně slabé. Omáčky neumí ochutit a vaří ze zbytků minulého dne. Taková závodní jídelna. Dobře jsem se najedla až v Mariánkách u Švejka. Navíc podstatně levněji. Schlosshotel nabízí hlavní jídlo zhruba od 220.- U Švejka jsem se i s pitím najedla za 180,- a navíc výborně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Avizují lékařskou vstupní prohlídku. Místo toho vám dají vyplnit jakýsi formulář a procedury si pak podle něj vypíší. Ve velnes je to jak v nějakém bunkru. Plesnivá stěna až po kolena hned vedle lehátka. A v klidu vám nabídnou plynové injekce, aniž by měli zdravotnický personál. Je tam pouze jedna masérka z Ukrajiny, se kterou se moc nedomluvíte, protože neumí česky. Není ani fyzioterapeutka, jen masérka. Nicméně je opravdu šikovná a milá. Jediný opravdu milý a srdečný člověk v hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Krásné lesy, ale kamkoli se chcete dostat, musíte hodně dlouho po silnici. Silnice bohužel nejsou ani s chodníčkem pro chodce. Pro pěší turistiku to není dobrá lokalita

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Naprosto zkažená dovolená

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání