Napsat recenzi

Parodie na hotel !

Recenze hotelu Golf Hotel Morris (Česko - Karlovarský kraj - Mariánské Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2017
Přečteno: 321x
Recenze se líbila: 293 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Majitel hotelu se pokusil o provozování "luxusního" hotelu v Mariánských Lázních.

S manželkou jsme byli ubytováni v listopadu 2017. Chtěli jsme romanticky oslavit výročí, ale byli jsme velmi zklamáni!

Část personálu je neprofesionální a neměl by na hotelu vůbec být.

Na hotelu není žádné vedení a podle toho to tam také tak vypadá a funguje.

Máte pocit, že si každý dělá co chce. Po ránu výkřiky a smích personálu z kuchyně a po, snídaních do oběda řve hudba z restaurace na plný pecky!

S manželkou často jezdíme na pobyty po celé Republice a i do zahraničí, ale sem se už nikdy nevrátíme!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

HYGIENA BY TEN HOTEL MĚLA ZAVŘÍT!

Jak jsem uvedl, mělo by se jednat o luxusní hotel se starožitným nábytkem. Vstup do hotelu působí příjemným dojmem,díky pěkným dekoracím a decentnímu osvětlení, ale to je asi tak vše.

Paní recepční nás mile přijala a předala nám klíč od pokoje, na který se bylo možné dostat, kvůli závadě na zámku, až asi po pátém pokusu. Postele byly zastlané nevyměněným povlečením po předchozích hostech! Prostěradlo bylo špinavé (drobky a vlasy a žluté fleky). V koupelně byly osušky děravé, a také se žlutými fleky. Na požádání nám bylo sice povlečení a osušky vyměněno, ale jak je možné, že si tohle může vůbec někdo dovolit!

Po tomto zjištění manželka umyla sprchový kout a koupelnu raději sama! "BEZVA ROMANTICKÉ UVOLNĚNÍ!"

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

PERSONÁL NA RESTAURACI JE NEPROFESIONÁLNÍ PARTA TYPU "A JE TO!"

Večeře a snídaně náš špatný pocit z tohoto hotelu trochu zlepšily svou pestrostí. Personál je ale tragédie sama osobě. Na číšníka čekáte dlouho, neboť si vás všimne spíš náhodou, když zvedne oči od mobilu. Zřejmě to samé dělá i kuchař v kuchyni, protože jsme čekali od objednání večeře skoro 40 minut, než nám ji přinesli. Objednali jsme si pivo, který nám jiný starší číšník přinesl docela brzy. Ale pak už jsme neměli šanci. Asi je to tím, že tam číšníci a jedna číšnice fungovali jak, když se hasí požár. Obsluhovali na přeskáčku a chaoticky jen toho koho si všimli. Nechápu proč si nerozdělili restauraci na úseky aby měli přehled o objednávkách hostů. Nemuseli by tam pak běhat zmateně jak splašené koroptve!!

Takže se právě stalo, že jsme přišli s manželkou do restaurace současně s jinými hosty, kteří byly po večeři mnohem dříve než my. Nemluvím ani o tom, že oni vypili za tu dobu 3 piva a my dostali jedno a další jsme si u večeře už neměli u koho objednat,kvůli zmatenému pobíhání číšníků a číšnice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

PARODIE NA HOTEL!

Kdo chce vidět "luxus" po vesnicku, ať se přijede podívat ;-).

Ve schodišťové hale visí dráty ze stropu, kde asi měl viset lustr, ale majiteli už na něj asi nezbyly peníze. Ve vstupní hale čmouhy na podlaze od nějakého prášku nebo písku. Chodby a pokoj hotelu působí špinavým dojmem.

Nezapomeňte si také vzít povlečení na postele a prostředky na úklid s sebou, jinak spíte ve špíně po předchozích hostech. ¨

Teď už je jasné proč v hotelu je používáno jen dekorativní osvětlení (přítmí a šero). Aby ta špína nebyla vidět.

Lázeňské služby  průměrně (4,3/5)

Pochvala masérkám! Masáže byly v pořádku a skvělé!

Vířivka vypadala špinavě a zapáchala.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel se nachází v lese asi 2 km od jakéhokoli obchodu.

Doporučuji vyvěsit někde u recepce velkou mapu Mariánských Lázní, aby host orientačně věděl kde se vlastně nachází a měl představu o okolí.

Paní recepční nám po delším čekání sice vytiskla nějakou černobílou šmouhu, ale jako mapa to bylo nečitelné a na vyhození.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Špína.

Neprofesionální personál.

Hotel bez vedení je znát na kvalitě služeb a morálce personálu bez výjimky!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mb: skoda casu,nalady i penez - 14. 11. 2017 18:00

to co jste popsal je temer 80% hotelu i sluzeb v CZ ,jedte do Rakouska pres booking ! Prasecina nevidana ,romanticky jste meli okamzite odjet pryc Nemame nervy se dohadovat a tak ven ven, od manyru hulvatu a diletantu Venku cena =umera sluzby ,das malo mas malo etc reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání