Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Krásná Královna *** (Česko - Karlovarský kraj - Karlovy Vary)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2017
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Poukaz byl zakoupen na slevovém portálu, dostali jsme pobyt dárkem. Na stránkách hotelu jsem četla, jak je krásný výhled z hotelu, ale bohužel jsme viděli jen střechy a večeře také velké zklamání, snídaně bez chyby, na těch se snad nic zkazit nedá.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

K ubytování nemám žádné připomínky, pokoj byl útulný a čistý, koupelna čistá a prostorná. Velké zklamání bylo z výhledu, na obě strany jen střechy!

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Nevím jak oznámkovat stravování, protože snídaně byla bohatá,velký výběr, personál stále doplňoval prázdné tácy, ale co se týče večeře, tak to byla katastrofa, malé porce, žádná chuť, jídlo hodně ošizené, špatná nabídka z jídelníčku, tříchodovou servírovanou večeři si představuji jinak!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál byl ochotný, zklamala nás vzdálenost do Alžbětiných Lázní, které patřily k nabídce pobytového balíčku. Parkování bylo též daleko, chápu že je hotel v centru, proto bych to napsala do nabídky jasněji.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Lázeňské město se nám moc líbilo, ve Varech to prostě žije! Je zde krásné okolí. Hotel Krásná Královna je v samém centru a to má jak plusy, tak i mínusy, jak jsem již zmiňovala parkování a výhled.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jestli se ještě do Karlových Varů podívám, tak si určitě vyberu jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: nespolehlivost - 25. 10. 2019 20:12

Nemohu hodnotit hotel,protože jsme se tam ani nedostali.Ověřila jsem si volnou kapacitu a chtěla rezervaci.Pan Rodina mě slíbil zaslání potvrzení,ale když se tak 2 dny nestalo,volala jsem do hotelu.Bylo mě sděleno,že přijede skupina lidí a že neví,zda pro nás volný pokoj bude.Což nechápu,zamluvený jsme ho měli 2 dny.Slíbil,že se večer ozve,bohužel se neozval vůbec.Takže jsme nikam nejeli a ostatní upozorňuji na to,aby byli obezřetní při rezervaci,aby se nestalo,že tam přijedete a nebude pro vás pokoj,....protože přijela skupinka jiných lidí....asi zahraničních turistů... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání