Napsat recenzi

Zklamání a rozčarování

Recenze hotelu Lázeňské sanatorium dr. Peták *** (Česko - Karlovarský kraj - Františkovy Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 630x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Pobyt byl zakoupen jako 6 denní luxusní wellness pobyt vybrala jsem ho záměrně vzhledem k lokalitě okraj města záměr byl klid a pak jsem si říkala sanatorium tam budou určitě zkušení fyzioterapeuti, když se sem jezdí i na pojišťovnu. Bohužel chyba lávky pobyt jak bych to tak napsala něco mezi ozdravovnou a rekreací ROH chybělo pouze měření teploty, ranní budíček s rozcvičkou a nudné organizované společenské večery. Podotýkám, že to nebyl můj první lázeňský pobyt, ale nezapomenutelný bohužel moje spolu účastnice to byl druhý dojem měla stejný.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování tak trochu mi to připomínalo ubytovnu se zvuky panelového domu bylo slyšet úplně vše rozhovor, televize v noci i použití toalety pro majitele RD asi šok Já s paneláku otrlá jen o klid. Pokojík malý to bych přehlédla pokud bych nemusela pokaždé když jsem otvírala balkonové dveře trnout, že mi zůstanou v ruce nebo že zbudím pokoje vedle ranou při zavírání. A kancelářské lampičky na nočním stolku fakt luxus číst se při nich nedálo a přepínání televize by ztrátou energie na signál se pokaždé čekalo 5 minut. A skříň ta se otvírala a zavírala jak chce tak pozor na prsty velmi nešťastné řešená.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

V den příjezdu nebylo možnost volby večeře přesto, že byl prezentován výběr z menu a samotné menu k smíchu "výběr z pěti jídel" s toho tři chody jsou jen mísy předkrm nás náramně pobavil jinak vše velmi dietní bez chuti salátový bufet bylo sice výběr řepa, mrkev, zelí apod., ale zálivky byly záhadou bez popisu takže buď každou ochutnat nebo promiňte mi ten výraz strčit nos k snídani mi chybělo ovoce nebo džus k dispozici byla pouze šťáva a voda s citronem a zelenina pouze paprika, rajče a okurka a výše zmiňovaný salátový bufet bábovka byla každý den ráno stejná a nic moc k večeři už to bylo o něco lepší dezert se obměňoval, ale celkově se vše neslo každý den v tom samém duchu vše bylo takzvaně k nabírání takže marmeládu nabrat a šup sní na talíř, solnička nesolila jediné na čem jsem si pochutnala byly tři věci k snídani volské oko výtečně udělané a k němu byla možnost si vzít opečenou slaninu, smažená ryby s kaší, sýrové palačinky se špenátem, ale na 6-ti denní pobyt mi to přijde málo. Jo a sodovce s citrónem nějak došly bublinky a později docházel i citrón pravda na stole byl k dispozici chemický citron a k snídani byl problém s čajem jelikož byla k dispozici v zásobníku vařící voda a výběr čaje byl ve stylu opět mi promiňte ten výraz hrabárna. navíc nebyl k dispozici klasický hrnek na čaj tedy 250ml jen takový Já mu říkám dýchánkový na kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení co dům dal, kancelářská lampička na nočním stolku mě fakt dostala na pokoji mi chyběl budík nebo alespoň hodiny. Nedostatek místa v jídelně a to nemyslím co do počtu židlí a velikostí stolu, ale celkově projít s chodítkem bylo o velké toleranci druhých jelikož se museli zvednout od stolu a zasunout židli. Zmiňovaný velký hrneček na čaj. Velkým nedostatkem je opravdu velmi málo parkovacích míst k dispozici je jich asi 15 měla jsem objednané parkování jelikož vím jaký je problém zaparkovat v lázeňském městě bohužel jsem měla smůlu hlavně, že se buduje další jezírko nebo co to bude, ale parkoviště určitě ne totéž bylo i s procedurami časy byly dané není divu procedury se provádějí od 7 asi do 15 hod. a to Po-Pá i přesto, že jsem si při objednání výslovně přála dopolední hodiny jelikož jsem měla v plánu sjezdit celé okolí jelikož je zde spoustu pěkných míst k vidění a nejsem ještě nemohoucí důchodce a pecivál také ne ,když jsem chtěla časy upravit z popoledních hodin byla to velká křeč snažila jsem se vrchní sestře vysvětlit, že nehodlám sedět na pokoji na tu odpověď nezapomenu "a co mám dělat sedí tu všichni" samozřejmě, aby se vše stihlo procedury jsou zkrácené, nekvaitní a o luxusu ani vidu a k tomu ještě bez soukromí a nějaký požitek nemá šanci připadalo mi to tak jako u nás ve městě na rehabilitaci. Jediné co mě uspokojilo byl bazén teploučký jako káva a slaný jako moře. Organizace děsná personálu nic nezazlívám ti to neovlivní ,ale pan majitel by nad tím měl hledat zamyšlení. Úklid pokoje byl také docela chabý jednou vyluxovaný pokoj jednou setřená podlaha v koupelně, vynesený koš a jeden den se neuklízelo vůbec toaletní papír na příděl.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Františkovy lázně jsou nádherné je zde v okolí spoustu krásných míst v infocentru naleznete spoustu nabídek k výletům,zájezdům nabídek divadel je zde možnost širokého sportovního vyžití, ale i míst v parku kde si můžete sednout na lavičku a rozjímat nebo si nerušeně číst nebo zajít do kavárny myslím, že si zde každý najde své v každém věku vždyť i jen procházky parkem a po vyznačených stezkách působí blahodárně.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Sanatorium dr.Peták zdaleka se vyhni.

Je to ,ale škoda je na pěkném místě s parkováním by se také dalo něco děla a s tím ostatním určitě také, ale to by se muselo chtít.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 52
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Olga Vejmelková: také tento hotel nedoporučuju - 19. 10. 2014 22:16

Pisatelka přesně vystihla co jsme i my s manželem říkali.ubytování nám celkem nevadilo, velmi hezká je zimní zahrada, kde se dá posedět nebo i venku, návštěvník si může i zacvičit na posilovacích strojích. Ale co se nám hlavně nelíbilo bylo jídlo. Kuchař nebo kuchařka je prostě břídil.výběr slabý, salátový bufet - pokud člověk přišel na večeři trochu později už tam byly jen zbytky a nic nedoplnili. prostě slabota. Už tam více nepojedeme. My jsme měli jen víkendový pobyt. Jinak Fr.L. jsou překrásné , úžasný park.okolí také, velmi se nám líbilo náměstí v Chebu. Náš pobyt byl také umocněn krásným a teplým počasím, ale to jídlo ...hrůza. reagovat

hohausová: Re: také tento hotel nedoporučuju - 12. 1. 2015 0:59

i já musím reagovat,prostě mi to nedalo,my jsem byli s mužem doslova v šoku,připomínalo nám to rekreaci ROH,dobu komunismu,od přístupu personálu..recepční,zdr.personálu ,po stravu,ubytování,bylo to strašné,vyložené okrádání hostů,pokoj byl odporný,štítila jsem se,okna netěsnila,laciný nekvalitní ,rozbitý nábytek,jídlo ,které nám bylo předkládáno odpovídalo úrovni okresní nemocnice,styděla jsem se,za to,že tam sedím a nechám si líbit tuhle blamáž reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání