Napsat recenzi

Výborná dovolená v lázních

Recenze hotelu Lázeňské sanatorium dr. Peták *** (Česko - Karlovarský kraj - Františkovy Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po prožití super týdne v Sanatoriu Peták nechápu negativní recenze na tento lázeňský dům. Bydleli jsme s manželem v hlavní budově - pravda pokoje jsou menší, ale udržované, v naprosté čistotě, pokojské jsou velice příjemné. V každém hotelu jsou slyšet zvuky od jiných lidí, a člověk je slyší "více", když na ně není zvyklý jako doma, kde již něco podobného nevnímá. Léčebné procedury jsme měly intenzivní, hodně nám pomohly reflexní masáže zad a plynové injekce.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje útulné, čisté, účelně zařízené. Přijeli jsme relaxovat a ne sedět na pokoji a koukat na TV. Takže pro nás úplně v pořádku. Procházky do okolí jsme dělali každý den. Na recepci nám dávali každý den tipy, kam zajít.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo chutné, vařené s láskou. Poctivé vývary - žádné kostky! Čerstvá zelenina i ovoce. Zde pečené koláče a bábovky. Česká kuchyně. Páteční raut se sklenkou šampaňského byl příjemné překvapení. Slečny servírky byly snaživé a usměvavé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál vstřícný a milý. Hotel má krásnou zimní zahradu, kde se dá posedět. S vlastním notebookem je připojení WIFI zdarma. Sestřičky i maséři pracovití a milí. Skvělá byla také hydrovana. V hotelu je bazén, menší, zato s protiproudem, který nám pouštěly dámy z recepce na požádání.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Klidné prostředí, ticho a čistý vzduch.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Procedury nám udělali velice dobře po těle. Odpočinuli jsme si, neboť všechno klapalo bez problémů. Rádi si pobyt LEHKÁ LÉČBA zopakujeme, možná budeme uvažovat i o intenzivnější léčbě, kterou láz. dům nabízí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

hohausová: vlčí mlha - 1. 4. 2015 22:47

vaše recenze je zavádějící,mlživá ,nepravdivá,možná jste pan tau reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání