Napsat recenzi

recenze - 3 denní pobyt

Recenze hotelu Lázeňské sanatorium dr. Peták *** (Česko - Karlovarský kraj - Františkovy Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 447x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ještě stále živá vzpomínka - už nikdy Františkovi lázně a Sanatorium MUDr. Petáka. Špinavé pokoje, kde slyšíte jakýkoli projev z vedlejších pokojů, absolutně žádné soukromí, zapůjčené župany špinavé, procedury zbytečné - za to by se žádný soukromník neuživil. Hudební produkce - šílená. Škoda, že jsem tyto stránky nenašla před tím, než jsem zakoupila pobyt.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Malé pokoje, špína, žádné soukromí. V pokoji byl průvan, netěsní dveře a zasklené balkony při větru rezonují tak, že nemůžete spát. Takže buď se udusíte a nebo nespíte.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Ucházející - dalo by se říci prostě lázeňská velmi dietní. Ale pokud chtějí prodávat "luxusní balíčky", pak by to mělo být vidět i na stravě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Venkovní prostory a posilovacími stroji neupravené, sedačky špinavé, golf zřejmě nikdo ani nezametl od loňské sezony. Do bazénu sice můžete, ale pozor, my měli smůlu, že se tady léčí i lidé s nervovým onemocněním, takže do bazénu po nich bych neodoporučovala. Navíc personál preferuje německy hovořící hosty - po celé 3 dny jsme slyšela, jací jsou úžasní Němci a Češi se neumí bavit.

Jednání personálu, zejména na recepci šílené - problémy neřeší a z písemné stížnosti si dělají jen legraci.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nebylo kde zaparkovat, staveniště na dohled. Okolní parky krásné, ale to není zásluha personálu ani hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 52
z 78 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

hohausová: stejné pocity - 1. 4. 2015 22:35

jelikož je pro mě dodnes pobyt v sanatoriu noční můrou ,plně souhlasím ,absolutně vše je pravda,vč.arogance recepční,dodnes nechápu jak je možné,že stále ,,sanatorium provozují,vždy se najdou tydyti jako my a skočí na vějičku,nejsem kverulant ,ale opravdu jsem nenašla nic pozitivního kromě polohy,dělají tam z lidí roury a blbce,nezapomenu na jejich procedůry,lidi tam seděli jak slepice na bidle,jeden vedle druhýho,procedura byla během 5 až 10 minut odbytá o kvalitě se nedá hovořit,bylo to zkrátka k smíchu jak čecháček opět naletí,jídlo,nemám ani přirovnání,nedobré ,ošizené,nekvalitní,kdyby v rámci jejich šetření připravili čerstvé škubánky,tak to bylo lepší než to co předkládali,měla jsem hlad ,štítila jsem se tam,sanatorium a chybí výtah,pokojíky jak jste psala malé,hnusné,odjeli jsem dříve domu,bylo to depresivní prostředí,dodnes vidím za hlavou ten hadrový zelený obklad,všude byla taková skrytá špína,uklizeno tzv.po placeiret reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání