Napsat recenzi

Dojem z hotelu Terezka

Recenze hotelu Hotel Terezka *** (Česko - Jihomoravský kraj - Břeclav)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 217x
Recenze se líbila: 316 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdysi krásný hotel, s výbornou polohou v centru Břeclavi už dlouhá léta chátrá a funguje jen díky velkému úsilí sympatického personálu.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Po zkušenostech z pobytu před pár léty, jsem si objednal pokoj nejvyšší kategorie (hotel totiž nabízí 1, 2 i 3 hvězdičkové ubytování). Vše ale při starém - okna která nejdou zavřít, vana i umyvadlo oprýskané, nejméně 40 let staré, koberec zvlněný jako harmonika, nábytek původní. Ačkoli máte 3* pokoj, v koupelně nenajdete šampon. Nutno spravedlivě říct, že tam ale neuvidíte špínu a povlečení i ručníky jsou čisté.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Oproti minulosti už majitel zavřel i kdysi vyhlášenou kuchyň a tak dostanete jen snídani. Tady není co vytknout. Jen výběr nemáte, naservírují vám obložený talíř. Vše ale čerstvé, upravené!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hotel dožívá. Léta o něj není pečováno. V kterési recenzi o hotelu jsem četl, že to vypadá, jako by se člověk vrátil o 30 - 40 let do socialismu. Hloupost, to vybavení je sice z tam těch let, ale tehdy bylo nové a o hotel se někdo staral, udržoval jej. Dnes funguje jen díky personálu, který dělá práce všeho druhu a je k tomu milý a vstřícný.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Předností hotelu je velmi dobrá poloha. Blízko na nábřeží Dyje, k autobusovému i vlakovému nádraží, nákupní možnosti na dosah, s parkováním není problém.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Smutný. Myslel jsem, že po více jako 3 letech najdu hotel po rekonstrukci, ale bylo to ještě o ty 3 roky provozu horší. Jen ten příjemný a obětavý personál zůstal, byť v redukovaném počtu. Jak se říká, kdybych to byl věděl, tak...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání