Napsat recenzi

Zklamání U starýho dubu

Recenze hotelu Penzion U Starýho Dubu **** (Česko - Jihočeský kraj - Rodvínov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 599x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Penzion U starýho dubu je podle mého názoru velká promarněná příležitost. Nemovitost je na první pohled celkem hezká, ale majitelé patrně přecenili své schopnosti. Snaží se provoz zvládnout ve dvou a to se jim teda dost nedaří. Lokalita je vhodná pouze jako výchozí místo pro výlety, jinak v Rodvínově není k vidění celkem nic. Oceníte také bazén, ale to je prakticky všechno.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Bydleli jsme ve vedlejší budově, patrně bývalý chlév. Budova je šíleně vlhká. Vyndáte oblečení ze skříně a je navlhlé. Okna nejdou nechat na ventilačku, takže když je zavřete, aby pokoj nenavštívil nevítaný host, tak po návratu z výletu smrdí plíseň. To se majitelé snaží řešit umístěním smrdutého osvěžovače vzduchu. Další problém je tma. Kvůli blízkým stromům se do pokoje velmi špatně dostává světlo a wenge nábytek a tmavě mořená prkna na stropě tomu také nepomůžou. Jinak nábytek je nejlevnější šunt z moebelixu. Hned když jsme přijeli, šel manžel pro šroubovák, aby šly vůbec zavřít dveře od skříně a u "kuchyňské linky." Ty uvozovky proto, že je to jen dvojskříňka. Ale je tam dvouplotýnkový vařič, mikrovlnka, malá lednička a rychlovarná konvice.

Úklid a čistotu bych viděla na jeden možná dva body z pěti. Vytřeno celkem bylo, ale pod postel jsem se radši dívat neměla. A už vůbec ne vytahovat ten spodní šuplík, když mi za něj něco zapadlo. Tam nikdo nikdy nevytřel prach. Ve sprchovém koutu několik nechutně plesnivých spár a úplný kentus byl závěs. Ten se patrně nepere ani jednou za rok. Kuchyňská linka uvnitř dobrý, ale z venku kolem úchytek skříňky umatlaný. Totálně nechutná byla matrace, resp kus molitanu, v postýlce pro miminko.

A málem bych zapomněla na terasu. Na fotkách na webu vidíte, že chodníky jsou vybudované z obrovských kamenů. Blbě se po nich chodí, vůbec po nich neprojede s golfkama, ale udělat z nich i terasu byl fakt nápad.

Většina pokojů je umístěna v hlavní budově. Zatímco v našem bývalém chlévě byla zima i v parném vedru, ti, co měli pokoje pod střechou si stěžovali, že je tam vedro, ve kterém se nedá spát.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaňový bufet byl totální průšvih. Z pečiva jen rohlíky (obyčejné, bílé tukové) a chleba. Na to denně 3 druhy marmelády, máslo, jeden druh plátkového šunkového salámu, jeden někdy dva až tři druhy plátkového sýra. Asi třikrát byl i med. Jednou pomazánka. Dvakrát byly párky a jednou vařené vejce. A několikrát kukuřičné lupínky a bílé jogurty. A jednou mazanec. To je všechno. Když došla šunka a sýr, tak to clkem doplňovali. K pití pouze čaj a kafe. Většina hotelu si nosila pak kafe svoje, jak bylo hnusný. Džus ani náhodou.

No ale jestli byly snídaně průšvih, tak večeře byly opravdu katastrofa. Pochopili jsme, že to klohní majitel sám. Svíčková byla tutově z prášku, v žádném jídle nebyla čerstvá zelenina, polévky smrděly vegetou. Opravdu hrozný. Kromě toho většina polévek přesolená a překořeněná. Na to, že byl hotel plný dětí, jídlo opravdu hrozné. A ještě horší byly ty porce. To co nosili lidem, bych se styděla. Asi třikrát nebo čtyřikrát byly houskové knedlíky. Samozřejmě kupované. Dospělá porce byla čtyři knedlíky, dětská dva. Jak se má desetiletý kluk najíst ze dvou knedlíků opravdu nechápu. A když byl řízek, tak dětská porce bylo 5 kousků brambor a řízek asi 1,5 cm široký a tak 7 cm dlouhý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Penzion jsem našla jako místo vhodné pro rodinnou dovolenou s dětmi. V celém penzionu je JEDINÁ jídelní židlička pro děti. Snídaně a večeře probíhají v jiných místnostech. Ani jednou nenapadlo personál po snídani židličku přenést do místnosti na večeře.

Vybavení taky mělo svoje mouchy. U bazénu dvě rozbitá lehátka nikdo za celý týden neodnesl, natož aby je opravil. Houpačka byla spravována plastovou svorkou a trampolína si říká o veliký průšvih. Vrstva, která má krýt pružinky byla kolem dokola popraskaná.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Je mi líto, ale přátele bych tam neposlala. Uznávám, že jsem asi náročnější klient, ale jídlo bylo prostě hrozné a bylo ho velmi málo a smrad plísně není to, po čem na dovolené toužím. Kdyby majitelé neutráceli zbytečně peníze za kvanta a kvanta a kvanta umělých květin, na kterých jsou pak vrstvy a vrstvy a vrstvy prachu, mohli by třeba koupit další jídelní židličku nebo pořádnou matraci. Naopak víc peněz by mohli vidělat, kdyby restauraci otevřeli dřív než v pět večer. Ikdyž kdo ochutnal jejich polopenze, jídlo by si tam určitě nedal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání