Napsat recenzi

Stálo to za to!

Recenze hotelu Penzion U Starýho Dubu **** (Česko - Jihočeský kraj - Rodvínov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 514x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jsme skupina přátel - aktivních důchodců (8), kteří pravidelně jezdí na kola, běžky, turistiku po ČR i zahraničí. Jindřichohradecko jsme si vybrali, protože na kole jsme tam ještě nebyli a věděli jsme, že je to opravdu krásný kraj. Penzion U Starýho dubu jsme zvolili na základě internetové nabídky, popisu zažízení i zajímavé akční slevy na toto období. Všichni jsme se shodli, že to byla šťastná volba! Ve spojení s počasím, které nás trochu "strašilo" po povodních avšak nakonec nám mimořádně přálo jsme strávili krásný a zajímavý týden v penzionu, který nás v ničem nezklamal.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytovaní jsme byli podle našich požadavků v útulných pokojích, které vybavením plně odpovídaly očekávání. Pohodlné postele, dostatek úložných prostor, TV a pro náročnější wifi v celém objektu. V koupelně vše potřebné, permanentně teplá voda ( při větším počtu ubytovaných - v tomto případě okolo 30 osob není vždy po návratu z výletů pravidlem). Dokonalou izolaci od z ostatních pokojů v zařízeních podobného typu nelze očekávat a běžný hluk z ostatních pokojů nebyl nijak obtěžující.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

S polopenzí poskytovanou za luxusních 110,- Kč jsme byli maximálně spokojeni. Snídaně v dostatečném "sortimentu" a množství, švédský stůl průběžně doplňován, vše čerstvé a chutné. Večeře s polévkou velmi dobré, jídelníček pestrý, obsluha rychlá a ochotná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení penzionu odpovídalo nabídce, velmi příjemné posezení na slunci i kryté terase, perfektní bazén, stolní tenis..... Obsluha v restauraci i na terase velmi vstřícná, výborné pivo. Využili jsme velmi dobrou masáž, navíc jako součást akční slevy. Všechen personál ochotný a přátelský. Možnost využití pergoly ke grilování v zahradě.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Nádherná příroda, klid a pohoda. Hezky upravený a uzamykatelný dvůr penzionu poskytoval pocit bezpečí pro ubytované i jejich (v našem případě) kola, zhrada penzionu, které skutečně "vévodil" velmi starý ale stále zdravý a majestátní dub.. Možnost krásných výletů do přírody nebo blízkého Jindřichova Hradce s řadou zajímavostí.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Velmi hezký pobyt pro dospělé i rodiny s dětmi. Krásně a citlivě rekonstruovaný statek, kdy jsme ocenili zachování mnoha původních stavebních prvků (trámoví, klenby), které nejsou k vidění leckde. Ve spojení s těmto zařízením odpovídajícím komfortem velmi příjemný pobyt. Zavítáme-li v budoucnu do tohoto kraje, určitě se budeme zajímat o možnost ubytování v penzionu U Starýho dubu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

woklsvagen: příště už ne - 10. 7. 2013 21:27

Penzion působí útulně, služby udávané na internetových stránkách souhlasí. Chybí zde ale recepce, pro případné dotazy během dne např. na saunu, masáže apod.. Z personálu jsme viděli pouze paní majitelku,při vítání nových hostů, a slečnu, která se ráno starala o snídaně. Nepůsobí zde žádná pokojská, která by se starala o úklid pokojů, výměnu odpadkového koše, čistotu ručníků. Za cenu pokoje, který jsme si vybrali, se nám pobyt nevyplatil. Penzion v budoucnu nenavštívíme. reagovat

jana: Re: příště už ne - 13. 5. 2015 14:55

Reaguji i kdyz trochu pozde na recenzi woklsvagen a davam za pravdu klientovi, priste uz ne. My meli v roce 2011 zkusenost tu, ze pi.majitelka pri veceri, kdy byla servirovana knedlickova polevka, tak omylem byl do talire hosta, vhozen 1 knedlicek na vic a pi.majitelka ho hbite z toho talire vratila zpet do porcelanove misy odkud polevku nalevala, no koukali jsme jak opareni! Kdyz jsem si objednala smazeny syr, brambory, tatarku, nebyla zadna ozdoba, tim myslim posypane brambory, treba petrzilkou, nebo pazitkou, byt na zahradce pred penzionem, jim rostla krasna pazitka a petrzilka tez! S uklidem si take nikdo nedelal tezkou hlavu. A tak uz nas tam take nikdo neuvidi. JedInnou prednosti je krasna krajina a temer 700 let stary dub. T je od nas vse a svym pratelum jsem tento penzion nedoporucila, jezdi na Lipno, kde jsou spokojeni.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání