Napsat recenzi

ART hotel-průměr,který vyloženě nezklame...

Recenze hotelu Hotel Art *** (Česko - Jihočeský kraj - Písek)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 145x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jde o hotel v centru města Písek v blízkosti náměstí.Je to místo,kde se dá dobře odpočinout po dlouhých procházkách nádherným městem ,s historickými stavbami i příjemnými zákoutími u řeky Otavy.Rovněž tak okolí města stojí za to.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velmi hezké pokojíky s TV WC,sprchovým koutem a super antialergickými matracemi,to vše nabízí zdejší ubytování.Výzdoba po celém hotelu je v duchu moderního umění.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo bylo tak nějak"na půl".Jídelní lístek obsahoval skvostné názvy/i ceny/ ale měli jsme zakoupený "slevový "pobyt a tak polopenze nebyla špatná /mohu říci,že mi vyhovovala/,ale nikterak nápaditá..Předkrmy a saláty byly podávány bufetovým způsobem,ale pokud si některý z hostů vzal dva kousky předkrmu-dušená zelenina v listovém těstě-,poslední hosté přišli "zkrátka".Takto si bufet nepředstavuji.Rovněž ráno u snídaně,když došel jogurt,číšník donesl v misce snad jen 10-15 deka a zase nebylo nic.Dále systém,kdy si host,který nemá polopenzi, může zdarma objednat ještě nějaké další jídla,jako jsou vajíčka,hemenex aj.,kdež to host s polopenzi toto musí zaplatit /25.-Kč/ za kus.je trochu "logicky nelogické".Ale budiž.Najedli jsme se dobře a docela kvalitních potravin.

U večeře chutnalo pivo-13 stupňové-Klosterman.

Naštívili jsme za 3 dny snad 10-11. různých provozoven /pivnice,restaurace,pizzerie,cukrárny v Písku a jinýc městech v okolí a VŠUDE jsme dostali účtenku vydanou pokladnou,jen v hotelu ART jsme nedostali ANI JEDNOU!!! žádnou účtenku.Smutné...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu je nové a příjemně se používá.Personál,kde všichni dělaji všechno byl docela příjemný,až na výše zmíněný neduh-absence jakeholkoliv dokladu o zaplacení útraty!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Okolí je dáno historickým centrem města a mě se tam moc líbilo a nebylo to poprvé,co jsme toto město navštívili.Je zde možnost procházek historickým centrem s blízkým náměstím a taky po desíti minutách máte možnost se projít po nejstarším kamenným mostě u nás a pokochat se Otavou při procházkách po nábřeží,či spočinout v zahradní restauraci blízko vody

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově se mi líbil tento pobyt ve městě i v hotelu a drobné neduhy budiž zapomenuty...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání