Napsat recenzi

Hotel City - klamání klientů, arogance a výsměch

Recenze hotelu City Hotel *** (Česko - Jihočeský kraj - Písek)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 226x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Takto si v hotelu City představují luxusní ubytování v ceně 5.999 s polopenzí na 2 noci Takto si v hotelu City představují luxusní ubytování v ceně 5.999 s polopenzí na 2 noci

Objednali jsme si luxusní ubytování v nově zrekonsturovaném hotelu s polopenzí a inzerovanou cenou 5.999 na dvě noci. Na místě jsme zjistili, že pokoje jsou běžně pronajímány za 1.250 se snídaní. Cenu polopenze jsem se už nedozvěděla a paní majitelka se vysmývala, že si můžeme stěžovat jak chcete, že nám to bude stejně na nic. Ubytování bylo příšerné, něco tak malého, neudržovaného a s tak starým vybavením hned tak neuvidíte. O luxusu má paní majitelka úplně milnou představu. Nafocen na webu bude zřejmmě jen jednom pokoj, ostatní jsou naprosto jiné kategorie. To co pak dostanete není nafocenému pokoji ani trochu podobné. Bylo také uvedeno parkování zdarma - ale už se nepsalo, že jenom v noci, přes den po 30 Kč za hodinu anebo si přeparkujete..

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Inzerovány byly luxusní pokoje v nově zrekonstruovaném hotelu - v reálu dostanete pokoj ve stylu ubytovny, když se Vám to nelíbí, tak dostanete jiný a ten už byl pravda trochu lepší - už tam byla postel stará jen tak 15 let s prostěradlem na jedné posteli bílým a na druhé se žlutým - asi došlo nebo tam spíš spal před námi jen jeden člověk, tak proč převlékat celou postel. Když si chcete otevřít okno, tak musíte vylézt na židli, protože v pokoji jsou pouze 2 malá okna u stropu s výhledem na střechy. Na podlaze starší zátěžový koberec nevyluxovaný. Sprchový kout ze 2/3 nefungující, plíseň, neodtékající odpad plný vlasů, vrstva usazeného vodního kamene.. Takto si paní majitelka představuje luxusní ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně byly velice chudé i hned po ránu - s margarínem, gothajem, šťávou z koncentrátu, káva z polorozbitého kávovaru nebo jste si mohli uvařit sami instantní. Absence čerstvé zeleniny, ovoce. Večeře? I ve školní jídelně vaří výrazně lépe. Ale pozor němečtí turisté měli absolutně odlišnou stravu, možná příště budeme mluvit německy a dočkáme se lepšího ubytování i lepší stravy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení velmi strohé, neuklizeno, na nových věcech dosud cedulky z IKEA, ostatní věci cca 15-20 let staré neudržované. Na stolech v restauraci igelitové ubrusy

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Písek je krásné město

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Ubytování i strava jsou na velice špatné úrovni. Paní majitelka je neuvěřitelně arogantní, vysmívá se Vám do obličeje. Takhle okaté a drzé klamání spotřebitele jsem ještě nezažila. Paní majitelce to ale vůbec nevadí, on zase přijede někdo jiný, o doporučení evidentně nestojí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání