Napsat recenzi

kam už ne

Recenze hotelu Hotel Zlatý potok (dříve Hotel Rosa) **** (Česko - Jihočeský kraj - Nicov)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 1 008x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme na Šumavu, hledali jsme ubytování na poslední chvíli pro dva. Využili jsme lákavou nabídku ze slevového portálu (podle fotek hotel vypadal slušně), na dobrém místě pro výlety, za celkem dobrou cenu, včetně vstupenek na hrad Kašperk a do sklárny s výkladem.

Skutečnost byla trochu jiná.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Podle fotek pokoje prostorné; pokud však nedostanete jediný pokoj, který má špatně se otvírající střešní okna která lze otevřít/zavřít ze štaflí (otvírání nahoře), tzn. bez vyhlídky, kolem vmačknutého třetího lůžka chodbička mezi lůžky cca 30 cm, (fotografie co je tam nyní klame). Tento pokoj č. 13 by měl být pouze 2lůžkový. Špatné osvětlení, velmi levné bakelitové lampičky, u druhého lůžka chyběla. V předsíňce a hlavně v koupelně téměř nebylo vidět, velmi slabé světlo. Zašlý vyšisovaný koberec i vybavení, které dekorační vázičky a svícínky nezachrání. V koupelně by neškodila alespoň ještě jedna polička na toaletní potřeby, ale oceňujeme dostatek věšáků a sušáků na ručníky. Prostorná předsíňka s šikovnými skříněmi a úložným prostorem. Dveře do koupelny i ložnice se nedaly dovřít.

Slušné povlečení i ručníky.

Špatně osvětlené schodiště z prvního patra. Šero.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Pobyt jsme měli se snídaní, celkem dobrá nabídka, slané i sladké. Dobrá káva.

Menu na hlavní jídlo vychází asi z historického doporučení p. Pohlreicha, včetně vyšších cen, ale malé a neměnné, stále stejná nabídka, hlavně knedlíky v příloze, nebo šťouchaný brambor. Žádné saláty v nabídce, před naším odjezdem ke pstruhovi jako přílohu změnili čočkový salát na zeleninový, což byla jediná zelenina mimo zelí k pečenému kolenu.

Večeřeli jsme tam 2x, Objednaná jídla dobrá, maso krásně měkké, jen mě zklamala houbová omáčka k roštěné, ze sterilovaných tuhých hub, které se hodí spíš do asijských jídel.

Výborný je trhanec, doporučujeme. A také pečené koleno se zelím, velmi dobře připraveným.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu má svá nejlepší léta za sebou, slušná je jídelna a terasy. Propagovaný venkovní bazén jsme vzhledem k studenému počasí nevyužili, ale potřeboval by údržbu, být tepleji, asi bychom se raději jeli vykoupat rjinam. Zanedbaný tenisový kurt, minigolf už to má za sebou.

Majitele jsme zahlédli jednou, jinak po celou dobu jsme potkávali hlavně milou slečnu Romanu, která obstarávala vše od recepce, přípravy snídaně až po obsluhu u jídla a pití. Jen na naše dotazy měla odpovědi nemáme, nepřivezli, došlo; za což ona nemohla. Ale že nemají v lékárničce náplast, to jsme nečekali (možná nemají ani tu lékárničku ...:-)

K voucheru jsme měli vstup na Kašperk, ten jsme využili. Těšili jsme se na prohlídku sklárny, avšak ta je prý zavřená, i když týden před příjezdem ve voucheru byla avizovaná. To nás mrzelo.

V hotelu i blízkém okolí není signál, nefungovalo nám ani deklarované WIFI ani na pokoji, ani v okolí.

- NELZE PLATIT KARTOU, POUZE HOTOVĚ. (bankomat v Kašperských Horách)

Signál operátora O2 nebyl, Tmobil snad. O2 však nebyl signál v širém okolí, pouze přímo v Kašperských Horách.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hezké okolí, výhled z teras. Nakoupit lze pouze v Kašperských Horách. Dobré místo na popojetí na výlety do okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dobré možná pro nějakou větší akci, oslavu, svatbu, kdy je vše na jednom místě, avšak netušíme, jak je to s rychlostí obsluhy, když by bylo více hostů. Dobrá, nová příjezdová komunikace, poněkud menší parkoviště.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání