Napsat recenzi

V hlavní roli pan majitel...

Recenze hotelu Penzion Blanský Les (Česko - Jihočeský kraj - Kvítkovice)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy jsem žádnou recenzi nenapsala, ale po stráveném víkendu v tomto penzionu nemohu jinak. Snad to pomůže ostatním, kteří by chtěli tento penzion navštívit. Bohužel já udělala chybu, že jsem si na tento penzion recenze dopředu nepřečetla.

Už při rezervaci pobytu po telefonu byl pán (to jsem ještě netušila, že je to majitel) dost

nepříjemný, nelíbilo se mu, že bych si ráda termín pobytu vybrala sama, pořád mi nabízel jiné termíny, než na které jsem se ho ptala, když už jsem to chtěla vzdát, najednou měl jeden volný pokoj (nakonec bylo v celém penzionu pouze 6 lidí, včetně nás dvou). Mělo mě to hned odradit, ale… vždyť přeci penzion, pokoje a okolí na fotkách vypadaly tak nádherně! A opravdu, fotky nelhaly, ale u toho také zůstalo. Co je vám platný pěkný penzion, když se tam necítíte dobře.

Jak se ukázalo, pan vedoucí a majitel v jednom je opravdu hodně "těžký kus", od počátku vám dává pocítit, že vítaný host je jen ten, který má hodně peněz a ty také u něj hodlá utratit. Myslím, že oba s partnerem patříme k lidem, kteří rádi zaplatí za kvalitu a dobré služby, ale jednání pana majitele, jakým se z vás snaží vyždímat, co to dá, veškerý dobrý dojem z penzionu zkazilo.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Krásně čisto a to všude (díky majitelově ženě), to bych vyzdvihla. Pokoj byl zařízen rádoby luxusně, ale neúčelně, chyběl nám tam stůl a židle, na WC se chodilo přes dvoje dveře, posuvné a lítačky, dost nepraktické, jediné umyvadlo bylo umístěno právě na onom WC. Jinak hodnotím kladně.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

VELKÁ RADA PRO VŠECHNY - vybírejte si jídla z jídelního lístku, kde jsou uvedené ceny. Pokud vám bude panem majitelem a kuchařem v jednom v nabídnuto jídlo nad rámec jídelního lístku, vždy se zeptejte na cenu a dobře si také zapamatujte, co jste konzumovali, předejdete tak velikému překvapení při placení!

Snídaně byla v ceně pobytu, tudíž jsme ani nic moc neočekávali. Jídlo hodnotím vcelku kladně, jen nám by místo uzenin vyhovoval např. jogurt, ovoce, müsli. Nepodává se formou snídaňového bufetu, donesou ho hotové na stůl. Horší to bylo s pitím. K dispozici je pouze termoska s čajem, žádný džus, voda, kávu si již musíte zaplatit, což by myslím nikomu ani tak nevadilo, kdyby ho o tom někdo dopředu informoval (po našem dotazu na kávu nám pan majitel sdělil, že co si zaplatíme, to dostaneme). Káva je ale výborná, to musíme dát panu majiteli k dobru.

V ceně pobytu byla také pizza pro dva (schválně jsme čekali, kdy nám bude nabídnuta), pan majitel se o ní ale ani slůvkem nezmínil. Tímto mu jí věnujeme, ať si jí sní za nás, my si na ní raději dojdeme jinam.

Jinak jsme v penzionu jedli dvakrát, jídlo nebylo špatné, ale ani žádný zázrak a ceně absolutně neodpovídalo, jak si naivně myslel pan majitel. Počítejte s tím, že soukromí při jídle si moc neužijete, jelikož pan majitel je stále někde opodál a rád se vám vmísí do hovoru.

Za zmínku ale určitě patří domácí buchty a dorty, které peče žena majitele, jsou všechny výborné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Na pokoji byla lednice, jinak kuchyňka bez vybavení. TV byla pouze v restauraci. Nám to nevadilo, vařit, ani koukat na TV jsme tam nepřijeli, ale pokud by tam někdo chtěl být déle, mohlo by mu to vadit.

Personál čítá pana majitele, který je zároveň kuchařem i číšníkem, dále jednu mladou slečnu (asi na brigádě), milou a ochotnou, bohužel mi přišla trochu ustrašená (asi z pana majitele), skoro na vše se ho musela jít zeptat, dále majitelovu ženu, která nám pouze ráno donesla snídani, škoda, ta byla moc milá.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Úžasné, čisté, krásná příroda a místo.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Až pan majitel penzion prodá, jak nám říkal, moc rádi sem přijedeme znovu. Do té doby budeme vozit peníze jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání