Napsat recenzi

Pozor na sršně!

Recenze hotelu Hotel Frankův Dvůr **** (Česko - Jihočeský kraj - Jindřichův Hradec)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel a bezprostřední okolí je zamořeno obrovskými sršni, kteří lezou dovnitř kudy mohou. V noci nelze větrat. V místnosti za 2 hodiny 10 sršňů. Argument, že pracovníci hnízdo nemohou najít je jako z blbé tragikomedie. Než sem pojedete, ujistěte se, že problém vyřešili.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Příjemné, čisto, matrace nová, příjemný koberec, lednička. Pouze na pokoji 12 je přístup do patra po schodech, které jsou jenom, pro tělesné i mentálně (zejména v noci, po tmě a v rozespalý stavu), naprosto čerství. Oceňuji několik kličů od pokoje, a to pro každého obyvatele..

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Za mě spokojenost (týkala se mě večeře a snídaně). K snídani velký výběr, jídlo i pití dobré, čerstvé..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazén už vykazuje známky opotřebení, ale voda fajn, takže byl skvělým zpestřením pobytu, oceňuju, ze byl dostupný do pozdního večera.

Je zde možno zapůjčit dětskou postýlku.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Zaskočilo nás, že kolem hráčích prvků pro děti, golfu, skákací ho hradu, atd, nebyla jediná lavička, na kterou bychom si mohli sednout na sluníčko..

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Fajn. Pro rodiny s dětmi, lidí s kolem, nebo turisty, Pro lidi co mají rádi klid. Je tu hezky.

Vadí mi ale, že personál o sršních vi a záležitost neřeší s vysokou prioritou. Tento problém považuju za zasadni a vážný.

Do jeho vyřešení nikomu, a to ani lidem, co nemají alergii na píchnutá hmyzem, tento hotel nemůžu doporučit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání