Napsat recenzi

Velmi průměrný až podprůměrný pobyt

Recenze hotelu Resort Orsino **** (Česko - Jihočeský kraj - Horní Planá)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jediné, co se mi v hotelu líbilo byla čistota pokojů, což člověk očekává od 4* hotelu! Avšak od naprosto neprofesionálního personálu, kdy se neobešla večeře bez slov "omlouváme se, ale...", až po večeře školnojídelnového typu. Rozhodně bych tento hotel nehodnotila jako 4*, protože kvalitou odpoívá nejméně 3, možná ani to ne!! Mrzí mě, že je tento hotel takto přeceňován, protože opravdu tu kvalitu, co člověk od 4* hotelu čeká, nemá!

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bylo vcelku v pohodě. Až na zaprané fleky na ručníku, což mě vcelku dost překvapilo od 4* hotelu, čisto a uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravu bych hodnotila jako školnojídelnovou. Někdy jsme si s přítelem říkali, že ani ve školní jídelně by ta jídla tolik neošidili. Například dostal údajně jahodové knedlíky, kde nebyla ani kousek jahody, nýbrž pouze jahodová marmeláda!!! Opravdu jsme to nepochopili, co je těžké na tom, koupit alespoň mražené ovoce, když už ne čerstvé v tomto ročním období, kdy by to člověk čekal! Hosti, jak jsme si mohli všimnout, jídlo nechávali.

Další problém byl s výběrem jídla, jelikož byl personál velmi zmatečný a naprosto neprofesionální, večeře se neobešla bez zmatků. Spletli nám jídlo i přesto, že den před další večeří si zakroužkováváme večeři na další den (proč tedy chtějí papír, kde jim zakroužkováváme jídlo, když to stejně spletou...??!!!)

Problém byl s chlazeným pitím, nejspíš nefunkční chlaďák - pití naprosto teplé, avšak čepované chlazené bylo.

A stejně tak i jeden večer nefuknční klimatizace a to ani nebylo žádné horko cca 20 stupňů a v jídelně jsme se přímo smažili!

Nedodržují čas večeří. Moc jsme nechápali, jak je možné, že hosté už večeří v 17:45, když večeře začíná v 18:30! Není divu, že v polévce nebyly žádné nudle nebo knedlíčky...

Snídaně velmi ale velmi podprůměrné. Druhý den už jsme nevěděli co. Hodně věcí chybí. Například více ovoce, větší výběr čajů, džusů, cornflaky... A párky vlažné i přesto, že jsme byli jako jedni z prvních na snídani, nejspíš jim nefungoval ohřívač.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Co se týče vybavení, tak v pořádku. Bazén byl fajn a sauna také, i když nedodržují čas, co je na papíře. Má začít v 16:00 a rozhodně v 16:00 žádná sauna nešla.

Služby personálu naprosto katastrofální. Doufám, že si to personál čte, protože zaměstnávat takto nesympatické a neprofesionální lidi ve 4* hotelu, je opravdu ostuda! Jak jsem psala výše, neobešla se večeře, aniž bychom alespoň 4x neslyšeli "Omlouváme se, ale..." Vlemi zmatkovali, i když tam měli pár lidí na obsloužení, neprofesionalita... Druhý den se to o maličko zlepšilo, servírky o něco příjemnější. Na recepci neochotní, jako by je člověk otravoval. A když jsme se slečny na recepci zeptali, jak se dostaneme do Frynburku bez auta, vysmála se nám, že bez auta to nejde. Zvláštní, že paní na nádraží nám hned vstřícně poradila spoje vlakem a autobusem, čili jsme tam byli za půl hodinky.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí moc pěkné, hezká příroda, dětské hřiště, udržované prostředí. Prostorné parkoviště a hřiště se sítí. Akorát žádná pláž, což je škoda.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pokoje a prostředí kolem hotelu fajn. Bazén také, ale to ostatní velmi velmi podprůměrné. Hlavně jídlo. Člověk se vůbec netěšil na večeře ani na snídaně. Měli jsme voucher od Slevomatu, čili jsme to meli za polovinu ceny, avšak platit za to plnou částku, byla bych opravdu dost naštvaná! Pokud chce někdo dobrý hotel, nejezdit do Orsina! Opravdu neodpovídá 4* hvězdám. Jedinou výhodou je bazén.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání