Napsat recenzi

Spokojení a vracející se zákazníci

Recenze hotelu Wellness Hotel Frymburk *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 204x
Recenze se líbila: 250 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jezdíme sem s rodinou už několik let. Důvodem je krásně okolí, výborná kuchyně, příjemný personál, skvělý bar a služby, které hotel nabízí.

Vzhledem k tomu, že již několik let pozorujeme to, že se hotel snaží nabízet neustále něco nové, co v ČR pod jednou střechou nenajdete, obdivuji, že i v době, kdy je těžké najít schopný a příjemný personál se snaží o neustále rozšiřování relaxu a odpočinku. Hotel je velmi vkusně zařízen. Víta rodiny s dětmi. I těmi, kteří se vůbec neumí chovat.

Je zcela správné, že se stanovují pravidla pro dodržování určitých vstupu. Když vidím jakou spoušť po sobě někteří návštěvníci nechají a neodpustí si poznámku že "za ty prachy, ať si to někdo uklidí" obdivuji personál i majitelé, že stále renovuji, inovuji a dělají spoustu noveho ke spokojenosti hostů.

Komunikace je problém nás všech. K tíží hotelu jde samozřejmě to, že pobyt si hosté platí. Cokoliv si sama zařizuju, dopředu zjišťuji a nechám si potvrdit.

Závěrem bych chtěla uvést, že jsme z pobytu vždy nadšeni, i přes časté otravné chování některých neukazněnych hostů v bazénu, Ve wellness i při jídle.

Víme, že služby hotelu jsou komplexní a nejsou tedy nejlevnější. Pokud hledám jinou cenovou relaci, hledám jiný druh zářizeni. Ceny jsou na internetu dostupné všem.

Těšíme se na příště. Díky za fajn odpočinek a relax. Opět bylo pro nás vše na 1.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoj čistý vkusně zařízený a vybaveny.

Ručníky i župany voňavý

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Bohužel zde nebudu tak pozitivní... Protože si nevybere... Sarkasmus:)

Snídaně - výběr od musli, 4druhu pečiva, domácích zákusků, ovoce, zeleniny, vejce na tvrdo, michana i volska oka, palačinky, krupicova kaše, parecky, klobásky, fazole... Jestli si v tomhle někdo nevybere, pak doporučuji ať opravdu volí jiný druh zařízení, kde nabídnou třeba pečené holuby rovnou do úst.

Oběd výběr ze 3 druhů jídel... Není to zavodka, jsem v hotelu takže cenu 59 Kč nečekejte. Nejité plastovými příbory, nemáte pocit že jíte uho....

Večeře

Výběr ze 4 druhů teplých jídel, ovoce zeleniny, sýrů, salámu, zákusků...

Pokud zde v recenzích čtu, že nic moc.... Zajímalo by mě jak to máte doma. Za nás vždy výborné a všeho dost. A když chybí, zeptám se zda doplní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotelový pokoj : fén, gely na mytí, osušky, župany, závěsy.

V ČR celkem údiv, řáda lidi rozkrade co může, asi bychom se divili kdyby hotel zveřejnil Info jak hotelový hosté opouští své pokoje....

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nádherná příroda a voňavý vzduch

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Mrzí mě, že jsou lidé tak zlí. A nesoudni.

Je to krásný komplex, se spoustou úžasných služeb. Bohužel se o nás starají zas jen lidé a s nimi je těžké pořízení. Pokud je pro někoho cena za bazén hodně, musí volit jinou cestu.

Určitě mi náladu nezkazí kysely obličej. Když budou všichni dodržovat co mají, parkovat kde mají, vyhazovat odpadky kde mají,... Bude nám všem na světě lépe.

Takže personále, jestli čteš:

Komunikuj s námi s úsměvem, je to příjemnější.

Když nevíš, řekni nám že zjistíš, a nekysel se

.... A my se budeme též usmívat a budeme v pohodě a budeme se vracet.

Kazda mince má dvě strany

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 57 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání