Napsat recenzi

Děs a hrůza, nejezděte tam

Recenze hotelu Hotel Fontána *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 284 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel je ve stavu, tak jak odtud odešli komunisti, vybavení je tak 40 let staré, vše špinavé, ošuntělé, otlučené, rozpadá se.

Zmatek v recepci při zahájení pobytu, pokoje nepřipravené, personál zřejmě brigádnici, kterým je to asi jedno.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Úklid neexistuje, po 3 dnech kdy nám nevynesli koš a aspoň nezametli podlahu, nám paní uklízečka (mluvila špatně česky) řekla, že si o to musíme požádat na recepci !!!

Kluk na recepci je zmatený a často neví. Neví vůbec nic.

Celkově má hotel s úklidem problém.

Nová je jen plovoucí podlaha v pokoji (velice amatérsky položená) a zrekonstruovaná koupelna. I když barevná kombinace obkladů je docela divočina, ale záleží na vkusu :).

V koupelně z 13 žárovek svítí jen 2, radši jsme je ani nechtěli vyměnit.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Celkově nic moc, snídaně jen salám, sýr, šunka + pečivo - chleba, housky, občas koblihy, vánočka, ale celý týden dokola. Bez nápadu.

Oběd byl servírovaný a asi záleží na kuchaři. První 2 dny docela dobré, potom hrůza.

Maso bylo cítit. Radši jsme nejedli.

Večeře jsou taky jako špatný vtip. Fronta na jídlo u jednoho samoobslužného výdejního pultu. Buď je příloha a čeká se na maso, nebo obráceně. Večeře začínala v 18:00. V 18:15 došlo maso a 30 lidí čekalo co se bude dít. Pak začali nosit od všeho trochu, asi honem rozmrazovali nějaké zbytky.

Personál kuchyně totálně nestíhá. Na odkládacích stolech se hromadí špinavé nádobí a zbytky.

Personál chodí oblečen v nějakých teplákách, nikdo neví kdo je kdo.

Personál na dotazy zásadně neodpovídá.

V jídelně je cedulka - ZÁKAZ VSTUPU SE PSI, po jídelně běhala kočka, po kuchyni pes, kterého ještě personál běžně krmí.

Když se někdo ozval a měl něco proti jídlu, tak mu to starý nasraný kuchař velice sprostě vysvětlil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Na stránkách mají různé vybavení, ale vše je buď rozbité, nebo nefunkční.

Nábytek na pokojích je jak z nějakého hodně špatného bazaru (asi kde co našli). Špinavý, otlučený, rozpadá se a je cítit zatuchlinou. Kdyby aspoň utřeli prach a kolečka od sklenic.

Bazén - voda měla 22°C, i kluk na recepci říkal, že není moc teplá. A ani není zrovna čistá.

Šatny a sprchy u bazénu, jsou úpná hrůza, tam tak akorát chytnout nějaký breberky, nemoc, nebo vyrážku. Na to 40 let nikdo nešáhnul, ani tam neuklidil.

Dětská herna - místnost se zdemolovanýma hračkama a starým zatuchlým kobercem.

Masáže a sauna nefungovali, možná je to jen dobře. Není čemu divit.

Po dotazu na možnost zapůjčení fénu, má být standardní vybavení pokoje, nám řekli že mají jen 4 a ty rozhodně nepůjčují.

Prý si cestovní kanceláře sami zveřejňují obsah stránek a nekonzultují to s nimi.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu je celkem dobré, čisté, tráva posečená, i když za hotelem u cyklostezky je hromada starého nábytku. U popelnic se válejí odpadky. Aspoň trochu poklidit a zamést.

Jinak příroda a jezero nádherné. Pláž také dobrá.

Že není kde parkovat nás netrápí, jsme ze "vsi" a běžně parkujeme na trávě :)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Radši nejezdit, nedoporučuji.

Fotky a popis hotelu na internetových stránkách absolutně neodpovídají skutečnosti.

Hotel je vhodný tak pro hygienika. Ten by se tu vyřádil :))

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: fontana drive hrdonov - 28. 7. 2017 9:11

presne tak staveli jsme chatu a bydleli jsme nekolikrat v tomto smradlavem zarozeni Drahe a otresne.Bohuzel neni jedine na Lipne tak otresne, kde jsou svazaci v recepcich a soudruh vedouci chodi po "HOTELU" s vyhrnutyma kalhotama.Meli jste se ubytovat radeji v Rakousku ,ktere je 1km a vse excelentni ,cistota ochota .My tam jezdime na kavu stoji stejne jako na Lipne,ale tacek ubrousek prava slehacka sklenice s vodou a Keks.!! Maxant ve Frymburku vam da ponozkovou vodu a umelou slehacku spray malem do klina za stejne penize Ani za 27 let podnikani neuvari poradne kavu,natoz prezentace ,sklo atd reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání