Napsat recenzi

Hotel Fénix***

Recenze hotelu Hotel Fénix*** (Česko - Vrchlabí, Hořejší Vrchlabí)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 797x
Recenze se líbila: 302 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Do hotelu Fénix jsme přijeli s přítelem v září. Společnou dovolenou jsme si chtěli užít a taky se tak stalo. Hotýlek je malý, útulný, po rekonstrukci vkusně zařízený.

Ubytování 

Náš pokoj byl takový, jaký máme oba dva rádi. Dřevěný nábytek, dřevěné podlahy, sice chyběla klasická šatní skříň, ale bohatě nám stačil regál, který na pokoji je. Bydleli jsme v druhém patře, kde jsou pouze čtyři pokoje, tichá část hotelu nám naprosto vyhovovala.

Strava a stravování 

K umění pana kuchaře se dá říct jen jedno, muž na správné místě. Jídlo nám chutnalo, uvítali jsme možnost balíčku na cesty, když jsme chtěli vyrazit na celodenní výlet. Když vezmu v potaz, za kolik se pobyty prodávají, umění pana kuchaře vždy vymyslet dobré a chutné jídlo. Klobouk dolů.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Veškerý personál hotelu byl neskutečně milý. Slečna recepční, milá, ochotná, usměvavá. Se vším nám poradila, poskytla informace. Doporučila, kam ve Vrchlabí zajít a výlety do okolí sypala jen z rukávu.

Servírka byla jedno a to samé. Neustále usměvavá, milá a ochotná. Pana kuchař sice nebylo moc vidět, ale jak jsem již říkala, i s ním jsme byli naprosto spokojeni.

Okolí hotelu 

V okolí hotelu je lanovka na Žalý, kterou jsme rádi využili. Od hotelu se dá vždy někam dojít. Ať už chcete zajít do města nebo do přírody. Myslím, že hotel je opravdu dobře umístěn. Nedaleko od hotelu (150m) je i malý obchůdek.

Celkový dojem 

Celkový dojem, za nás určitě ano... Byli jsme tu velice spokojeni a máme v plánu přijet znova. Na hotel i personál máme krásné vzpomínky a rádi si je znovu připomeneme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jiří Pečénka: Hotel Fénix - 24. 9. 2015 15:55

Ve dnech 20.-23.9.2015 jsme se vydali na krátkou dovolenou do Krkonoš do Vrchlabí,kde jsme se ubytovali v Penzionu Fénix,který byl po celkové rekonstrukci znovu otevřen a zpřístupněn.V penzionu jsou velice příjemní a to provozní,recepční,číšník,kuchař a pokojská.Pokoje jsou pěkné a prostorné.Koupelna je se sprchovým koutem je velká.Strava je zde výborná.Z penzionu se dají provádět výlety do okolí.Nedaleko penzionu je centrum Vrchlabí a taky Špindlerův Mlýn.Vřele doporučuji navštívit a ubytovat se v tomto penzionu. reagovat

Martina Střelcová: maximální spokojenost - 14. 3. 2016 6:20

Na jarní prázdniny jsme se s celou rodinkou vydali na dovču do Krkonoš a byli jsme ubytovaní v hotelu Fénix, díky zakoupeným voucherům jsme měli plnou penzi. V hotelu je pěkně, je opravený, útulný, nový nábytek. Co se týká jídla, tak spokojenost, jídla klasická česká, nikdy se nám nestalo, že bychom na jídlo čekali a hlavně bylo výborné. Takže za nás vřele doporučujeme!!! reagovat

Nikol: Skvělá dovolená - 21. 6. 2016 20:02

Udělali jsme si dovolenou v Krkonoších na 4 dny a využili jsme slevového portálu *****, kde jsme objevili hotel fenix na 3 noci od neděle za pouhých 800,- i s plnou penzí. Musím říct, že některé recenze jsem četla, ale u nás to bylo jinak. Hotel je voňavý po dřevě, vše je nově zrekonstruováno. Situován je sice u silnice, ale pokoje jsou ze všech stran a není do nich slyšet nic krom uřvaných sousedek od vedle. Koupelnička je skvělá a zázemí s parkováním se jistě hodí. Personál hotelu je bezva. Všichni se o nás pěkně starají. Je pravda, že uklízejí méně, ale to nenajdete jen v tomto hotelu s počtem hvězdiček a pokud chce mít někdo pocit, že může jíst ze země, ať raději zůstane doma. V hotelu je připojení k internetu a pro miláčky domácích zvířat existuje možnost si sem svého kamaráda vzít. V hotelu byli za nás ubytováni rodiny s dětmi i senioři a žádný problém v tom nebyl. Jinak v okolí se nachází spousta atraktivit, které můžete navštívit a nejet žádnou štreku. Dá se i na kole. Za sebe s přítelem rozhodně hotel doporučujeme. reagovat

Martina Sihelská: Re: Skvělá dovolená - 11. 1. 2017 15:08

Tak to Vám gratuluji! Našla jsem tu samou nabídku, zaplatila a zřejmě nevyužiju, neb už hotel není hotel, ale penzion a tím pádem mám peníze v luftu a dítě pláče, že nejedeme. Jen proto, že jsem objednala na osm měsíců dopředu. Tím nechci vinit nynější penzion, ale kompenzaci bych očekávala! reagovat

lucie: Re: Re: Skvělá dovolená - 12. 2. 2017 5:50

Dobry den, ja jsem dopadla uplne stejne. Hotel ani z portalu,kde jsem voucher zakoupila se nikdo neozval. reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání