Napsat recenzi

Týden v hotelu Antýgl

Recenze hotelu Hotel Antýgl (Česko - Šumava)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 552x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Naše nejhorší dovolená

Ubytování 

Ubytovali nás přímo nad kuchyní, celý večer jsme dýchali výpary z digestoře. Pokoj miniaturní, nebylo tam k hnutí. V posteli prasklý rošt.

Strava a stravování 

10minut po zahájení snídaně chybělo pečivo. Když jsem požádala servírku, donesla 5 rohlíků z mrazáku. Za mnou čekali na pečivo další dva hosté. Tak mizerné snídaňové rauty jsem ještě nezažila. Po chvíli tam nebylo téměř nic. Večeře: na výběr ze dvou polévek horší kvality po celý pobyt neměnný jídelní lístek. Mohli jsme si vybrat z jídel do 100Kč, nad tuto cenu se muselo doplácet. Jídlo mi většinou nechutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Koupelna s plísní. Za celý týden nám ani jednou nevynesli koš. Číšník velmi slušný, snažil se. Mladá číšnice ubytovaná na pokoji hned vedle nás se svým přítelem se rozhodně ohleduplně ve večerních hodinách nechovali... Ostatní hosté, ubytovaní nad terasou si jednoho dne stěžovali, že se nevyspali, protože personál měl do ranních hodin mejdan.

Okolí hotelu 

nádherné

Celkový dojem 

napříště se tomuto hotelu vyhneme obloukem

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Franta: Již nikdy! - 17. 2. 2019 19:05

11.9. 2018 jsem s třemi přáteli jel na kole ze Srní na Modravu, v hotelu Antýgl jsme se zastavili na oběd, posadili jsme se na terasu a čekali. Terasa v té době byla jinak prázdná, na stolech jídelní lístky. Zhruba po 10 minutách jsme ale odešli, nikdo z obsluhy se neobjevil. Z baru se ozývalo bujaré veselí, takže měli asi něco jiného na práci. Takže již nikdy více. reagovat

V+M: Re: Již nikdy! - 21. 7. 2019 10:04

S přítelem jsme kempovali v antýglu a řekli jsme si, že zajdem na večeři nahoru do hotelu. Přišli jsme a sedli na terasu, kde bylo pár lidí a přímo před námi se servírka bavila s dvěma hosty, takže věděla o našem příchodu. Bavila se dál několik minut a nás si nevšímala, poté odešla, obsloužila okolní stoli, rodina vedle akorát odcházela, tak po nich sklidila a u nás stále nic. To vše se odehrálo během 10 minut, tak jsme měli tendenci, ač překvapený, ještě počkat. Raději jsme se ještě podívali na čas, zda už nemají zavírat ale to by nás snad uvědomili, nicméně bylo půl osmé večer a měli psáno, že zavírají ve 22 hodin. Servírka se opět vrátila ke dvěma hostům před námi, kteří dojedli a zeptala se jestli je vše v pořádku. To už jsme si s přítelem říkali, že to není možné, protože u nás to byla 15 tá minuta čekání na obsluhu. Servírka odešla dovnitř a nic. Nikdo nepřicházel, tak jsme se zvedli a šli, ještě jsme se podívali dovnitř, zda tam někdo sedí a nikdo. Co na to říci.. snad jen jednoduše to, že kdyby si nás všimli, tak by jsme u nich udělali nějakou tu útratu, holt asi nechtěli. reagovat

Marketa: opět otevřeno 5/2024 - 14. 5. 2024 14:13

nový pronajímatel, milý personál, čisto, útulno a výborná domácí kuchyně reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání