Napsat recenzi

Je na čem pracovat

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 142x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd koupený na poslední chvíli, naštěstí, koupit to za plnou katalogovou cenu, tak to asi nerozchodím. Černá hora je krásná země a je tam toho spousta k vidění, ale lidi se tam budou muset opravdu ještě hodně snažit, aby se turisté měli proč vracet.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Starší komplex třípatrová budova, pokojů tak 50. Pokoj prostorný, vybavení staré, ale lednička, klimatizace i TV funkční (české kanály nečekejte). Malá, zrekonstruovaná koupelna s WC a sprchovým koutem. Balkon prostorný, výhled do stromů nebo do prostoru před hotel. V prostoru areálu čisto, bez odpadků. Na jídlo se dochází asi tak 100 m do restaurace, pod ní se nachází bar. I tento prostor zdá se prošel rekonstrukcí.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Toto nás bohužel zklamalo nejvíce. Nečekali jsme all inclusive a lá Egypt nebo Turecko, ale toto snad ani all inclusive nazvat nejde. Lépe snad plná penze.

Na snídani stále stejná bílá bulka, výběr z 8 jídel - 6 x vejce (na tvrdo, volská oka, smaženice, omelety), jednou salámový talíř, jednou med a jam a jednou párky (no, ty si dáte jenom jednou). Ovoce žádné, občas se někomu na talíři objevila obloha kousek rajčete nebo okurky, ale to nebylo pravidlem. Na pití bylinkový čaj, bílá káva a černá káva, ale tu tam taky nikdo skoro nepil, Lidé si raději po snídani chodili do baru na placené kafe, které už bylo "normální". Možná záměr?

"All inclusive čerpáte pouze mezi 12 a 22 hodinou. Jakmile si dojdete pro pití za pět minut 12 nebo pět minut po desáté, tak platit.

Obědy a večeře, výběr ze tří jídel, chuťově a lá školní jídelna, stejné UHO, ke všem chodům ten den, jídla studená, každý den hranolky, studené, mastné, v jídle chybělo, co tam být mělo (například klobása ve fazolích s klobásou). Salát bílé zelí na tom plátek rajčete, kousek okurky, dvakrát denně , celých 7 dní. Pri výběru jídel si objednáváte i počet dezertů na další den, tak pod pojmem dezert tady rozumějte, že k obědu dostanete jedno jablko na osobu, nebo jednu hrušku na osobu nebo jednu nektarinku Za celých 7 dní se místo ovoce objevil sladký dezert jen jednou a to byl mini croissant (velmi vítaná změna, byl dobrý). Například meloun, kterého bylo všude kolem hodně nám nebyl nabídnut vůbec.

Naše zklamání bylo násobeno ještě i tím, když jsme viděli, jaká jídla jsou podávána dole v restauraci místním a platícím hostům, to se se závodkou v patře, která byla pro Čechy nedalo srovnat, takže věřím, že tam umějí vařit i jinak a mnohem nápaditěji a chutněji. Některí do vzdávali a chodili na jídlo do města.

A to nejlepší nakonec. V den odjezdu jste na hotelu do 17 hodin, v 10 hodin vyklidíte pokoje a při odevzdávání klíčů vám strhnou pásku na all inclusive. Poslední den sice ještě dostanete snídani a oběd, ale pití si celý den hradíte sami. Když jsem se ptala proč, tak prý politika hotelu a CK. (jen pro info, první den jsme dorazili na hotel okolo čtvrté hodiny odpolední, takže se all inclusive čerpalo až v podvečer a poslední den tedy vůbec.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel se nachází v zeleni, je tu mnoho vzrostlých stromů, k hotelu patří i několik bungalovů, prostory v areálu udržované, čisté. Venku sprchy, krb, stoly na ping pong, prostor na volejbal, starší houpačky, pro děti OK. V areálu hotelu je jeden mini market, kde se dá v určitých hodinách koupit pití a pár drobností, ale vybavenost obchůdku je slabá.

V areálu delegát i animátorka, občas něco proběhlo (jedno kino pro děti, jedno pro dospělé, jeden kvíz, víc nevím).

Wifi všude, na pokoji i v restauraci.

Úklid: denně čisté ručníky (malé), vynesený koš a umyté umyvadlo, pokoj se neuklízel.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž je to tak 300-400 metrů po cestě, která je částečně zpevněná, dále prašná a hlavně je to jedna z hlavních přístupových cest k velké pláží, takže tu jezdí jedno auto za druhým.

Pláž13 km dlouhá písečná s velmi jemným černým pískem. Vzhledově je to něco mezi Bibione a Copa Cabanou, lehátka ve čtyřech, pěti řadách, narváno. Cena za lehátka 5-7 EUR na den. Do moře je vstup velmi pozvolný, takže pro děti je to super, plavec musí udělat pár kroků navíc. Tím, že je to do hloubky tak daleko se i počet lidí v moři rozptýlí, takže nemáte pocit, že by ve vodě byla hlava na hlavě. Moře bylo víceméně čisté, skoro po celou dobu pobytu menší vlny, teplota asi 25 st.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí téměř nic, na pláti plážové bary, u hlavní silnice (asi 10 minut pěšky) pekárna a stánky s ovocem a zeleninou. Do Ulcinje se jezdí zpravidla taxíkem, ceny 6-8 EUR za jednu cestu.

Ceny v restauracíh a obchodech přijatelné, srovnatelné s našimi.

Okolí hotelu tvoří zelené divoké a neudržované plochy, občas odpadky....

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

V našem případě za málo peněz málo muziky, ale jsme biti za to, že koupíme zájezd last moment? Toto snad nemá mít na úroveň služeb žádný vliv....

Nezavrhuji Černou horu jako dovolenkovou destinaci, jen bych šla do jiného místa.

A opravdu bych ještě zapracovala na přístupu k hostům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání