Napsat recenzi

Hotel Olympic Černá Hora Ulcinj

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 683x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled s balkonu pohled s balkonu
  • šedský stůl snídaně šedský stůl snídaně
  • pohled s hotelu na kolotoče pohled s hotelu na kolotoče
  • noční hotel noční hotel
  • satelit, který funguje jen pro restauraci satelit, který funguje jen pro restauraci
  • jeden s výtahů...co málokdy funguje jeden s výtahů...co málokdy funguje
  • obchůdek vedle vchodu do hotelu základní věci pití sladkosti, kosmetika, pozor na prodavače starší pán, rád šidil!!!! obchůdek vedle vchodu do hotelu základní věci pití sladkosti, kosmetika, pozor na prodavače starší pán, rád šidil!!!!
  • na pláži hospůdka jídlo pití solidní ceny na pláži hospůdka jídlo pití solidní ceny
  • východ slunce, škoda, že né nad mořem východ slunce, škoda, že né nad mořem
  • úpněk nad mořem úžasná záležitost... úpněk nad mořem úžasná záležitost...
  • tzv. krofně (málé koblížky v cukru a čokoládě) na pláži prodejce chodí  za 1 euro skvělá záležitost tzv. krofně (málé koblížky v cukru a čokoládě) na pláži prodejce chodí za 1 euro skvělá záležitost

Poměrně klidná lokalita hluk pouze z místních kolotočů, ale to se dalo vydržet.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Co se týče ubytování odpovída 2 hvezdičkám. Pokoje sice byly denně uklizené, ale velký nedostatek je co se týče postelí. Proležené matrace, tudíž člověk, který má potíže s páteří po 13 nocich přijede místo odpočinutý totálně zničený, takže varování kdo má problém v žádném případě né do tohoto hotelu!!!! Chladnička, tomu se tak ani nedalo říkat ve vedrech nebyla šance mít po ruce na pokoji něco chlazené. Televize, na to,že na hotelu byl satelit jak vrata krom jejich kanálu a RTL Eurosportu CNN BBS zrnitých totál nic, pouze dole v restauraci tam měli všechno. Výtah další kámen úrazu byly 2 ale v 40% nejezdil ani jeden. Balkon maly bez možnosti nějakého sušáčku na prádlo (poraď si sám). V něktrých pokojích ani dveře na balkon nešly otevřít!!! Ale jinak recepce restaurace jídelna pěkné čisté. Terasa u jídelny celkem fajn, ale nedalo se tam sedět kvůli komárům, takže bez reidu do zásuvky a postřikům na tělo nevydržíte ani venku ani na pokoji.. Okoli hotelu celkem uspokojivé.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Co se týče stravy tak toto má 10 hvězd VYNIKAJÍCÍ....švedský stůl dostatek masa, příloh, zeleniny, zákusky, zmrzlina i ovoce se našlo. Taktéž snídaně salámy, sýra, párky, vejce, chutné pečivo...takže opravdu není co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál milý, příjemný, bezproblémový. V hotelu je bazén, ale ten jsme nevyužili nebylo kdy, byl v provozu od 10h do 18h a to jsme byli u moře. Kdyby byl v provozu večer tak byto bylo asi více využito. Nádobí čisté, talíře nahřáte, vždy prostřeno celkem čistě.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž nádherá veliká, tudíž jsme nebyli na sebe nalepení, jako na jiných plážích v jiných lokalitách. Pořádek v rámci možností,ale to dělají lidé sami tim, že jsou líni odnést odpadky do koše, který je co 10 metrů.Moře kolem toho 15.7. bylo poměrně dost studenné, ale po týdnu bylo skvělé a v 39 vedrech příjemně osvěžovalo.Noční koupání na jedničku...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Zeleň pěkná, ale najdou se i nějaká nevábná zákoutí, třeba zbořený starý hotel....hromada cihel, panelů, jak to zbourali tak to nechali...ale to se najde i u nás v Čechách...jsme zvyklí..

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

jo ok pokud člověk je skromný a je na dovolené kvůli moři tak se to dá, Ale kvůli těm postelím opravdu nedoporučuji lidem s problémy s páteří. Jo a taky pejskaři asi budou dost trpět, to mi taky nedělalo moc dobře dívat se na některé zubožené pejsky...nesmíte se tomu podat, jinak máte zkaženou celou dovolenou. A ještě mě dost otravovali dotěrní prodejci na pláži. Naco mi bude ne pláži parfém nebo 5 brýlí, které vydávaji za značkové....haha

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání