Napsat recenzi

Ada Bojana

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 588x
Recenze se líbila: 355 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Přímo na letišti se nás ujali delegáti CK, nasměrovali ke klimatizovaného autobusu, který nás cca za hodinu a půl dovezl na místo. Na Adě Bojaně se nás ujala delegátka Bohunka, která je velice akční a živelná.Z tohoto důvodu k ní mají klienti výhrady. Opak je ale pravdou, tato paní je paní na správném místě.

Když jsme šli ubytovat, první dojem byl příšerný.Pokoj byl tmavý, absolutně nevyhovující pro ubytování s malým dítětem. Paní Bohunka nám okamžitě zařídila ubytování jiné. Následně jsme zjistili, že z důvodu požárů, které na ostrově řádily, vypadávala elektřina.

Nešla ani ve večerních hodinách a s ročním dítětem je zcela nemožné bez elektřiny zůstat.Ředitel hotelu tvrdil, že není kompetentní toto řešit, jeho slova byla:" nejsem za to zodpovědný".

Na štěstí delegátka Bohunka zodpovědnost má ( chápe, že malé dítě nemohu umývat ve studené vodě apod.) zařídila nám přestěhování do komplexu Bellevue (Cer). Tam již bylo vše v pořádku.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

ubytování retro

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

až na pana ředitele nemám žádné výhrady, personál velice ochotný

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Krásná pláž vhodná i pro nejmenší děti

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

klidná dovolená vhodná pro seniory

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 82 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tonda: Ada Bojana verzus Bellevue (Cer). - 22. 8. 2017 11:03

Jezdili jsme se koupat z komplexu Bellevue na Ada Bojanu. Velká pláž je plná odpadků, přeplněná. O požáru na poloostrově Ada Bojana v termínu 11.8.2017 - 20.8.2017 jsem neslyšel. Každopádně bych doporučil všem aby vyzkoušeli obě pláže a posoudili. Taxík mezi těmito plážemi je 13 EUR. Ada Bojana je klidnější méně člunů a skútrů, nudistická pláž , čistější moře. Velká pláž je nečistá, občas igelitka nebo nějaký papír v moři. Plná špačků od cigaret. Černá Hora je krásná země, každý kdo odhodí na pláži odpadek by měl dostat pokutu 10EUR a hned by byl pořádek. Deprimující byly žebrající malé děti večer ve městě. Domácí turisté jsou humusáci a někteří zahraniční turisté, když to vidí, tak se začnou chovat stejně. Rusáci - slogan Kdě nás nět, tam charašo, platí na sto procent. Nedoporučuju lidem, kteří jsou zvyklí na vyšší standard navštívit komplex Bellevue - Olympic. Auta domácích a některých zahraničních turistů jezdí až do krásného borovicového háje, skoro na pláž. reagovat

Gabriela: Re: Ada Bojana verzus Bellevue (Cer). - 22. 8. 2017 12:18

Souhlasím s tím, že na Adě Bojaně je klidněji. Za to mi vadili nudisti - senioři, kteří se promenádovali po celém objektu. O přesném termínu požáru jsem nepsala. Upozornila jsem na to, že z důvodu požáru elektřina vypadávala. Toto mi bylo sděleno delegátkou. Termím dovolené 5.8. - 12.8.2017. Velká pláž byla v pořádku, své roční dítě by jsem rozhodně nenechala koupat v odpadcích. Byli jsme ubytováni v Ceru, tato budova (hodnotím Brevik, Avalu a Cer) , byla naprosto v pořádku. Žebrající děti - to bylo opravdu děsivé a smutné zároveň. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání