Napsat recenzi

Ada Bojana

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 496x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidná dovolená na odpočinek a čtení knih (pokud nemáte pokoj v dosahu techno-hudby) maximálně na týden. Společenské vyžití nebo animační programy téměř nulové.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Velkou předností byla velmi krátká vzdálenost jak na pláž, tak do jídelny.

Pokoj celkem prostorný, účelně zařízený.

V pokoji jsme našli pouze jednu elektr. zásuvku - a to po vytažení kabelu od televize.

V koupelně nebyl jediný háček na pověšení (ručníku, oblečení...)

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Co se týká jídla, výběr byl celkem uspokojivý, jídlo průběžně doplňovali. Uvítali bychom asi jen větší pestrost nabídky, více salátu, ovoce. Minimum sladkostí, což nám třeba vůbec nevadilo.

Největším mínusem byly ale nápoje. U all inclusive bych očekávala přístup k (alespoň) pitné vodě po celý den, ne jen v době pobytu v jídelně u snídaně, oběda a večeře.

Káva jenom u snídaně, pak už ne.

To samé platí u balíčku místo oběda v den výletu a v den odletu - jediným nápojem byla vždy jen 200 ml krabička přeslazeného jablečného nektaru. Místo toho bychom uvítali mnohem raději lahev obyčejné vody.

Hodně nám vadilo uspořádání stolů v jídelně. Je zde zasedací pořádek (jak v době zájezdů ROH :-) a když se sešli na jídlo najednou lidi i od sousedních stolů, tak bylo téměř nemožné, vstát od stolu, jak byly stoly a židle těsně u sebe. A to jsem měli ještě štěstí, že okolo neseděl nikdo s nadváhou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Wi-fi pouze za poplatek. To by snad ani nevadilo (poplatek byl nízký), kdyby byla po zaplacení přístupná na pokojích a ne pouze na recepci.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá, celkem čistá. Na pláži a okolo cesty z pláže několikery sprchy, včetně sprch jen na nohy.

Lehátky a slunečníky sice za poplatek, ale funkční, lehátka čistá.

Pláž je prostorná, lehátka v dostatečné vzdálenosti od sebe. I když byla plná sezóna, nikdy jsme neměli pocit, že by pláž byla plná a hlava na hlavě.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Dále od hotelu typický balkánský nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Komplex je vhodný pro klidnou odpočinkovou dovolenou. Protože je částečně nudistický, není výjimkou potkat nahé lidi nejen na pláži, ale i mezi bungalovy. Tak je třeba s tím počítat. Komu to vadí, ať raději zvolí jiný hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 82 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání