Napsat recenzi

PŘÍJEMNÁ DOVOLENÁ

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 403x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už jsem projezdila hodně zemí světa a bydlela i v rodinách a co jsem zažila jinde, tak tohle byl hodně velký luxus. :-D

Tento hotel bych ale doporučila nenáročným klientům, ikdyž obsahuje vše, co člověk potřebuje.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Navenek strašidelné, vevnitř čisto, úklid na pokoji denně, výměna ručníků za čisté denně, výhoda pokoje - klimatizace, lednička, TV s ČT24, balkon, relativně hezká koupelna až na zapáchající odtok, ale když necháte otevřené dveře do koupelny, tak vám to ani nepříjde. Starý nábytek nám vůbec nevadil, jelikož v pokoji trávíte jen minimálně. Hotel je celkově tak 30 let starý, kdysi to musela být bomba, ale věřím, že s počtem přibývajících turistů, kteří míří do Černé Hory budou časem určitě rekonstruovat.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně švédské stoly - každý den nachystané to samé ale dalo se vybrat na co měl člověk chuť. Obědy - výběr ze dvou jídel, večeře - výběr ze tří jídel. Na jídlo jsme měli jedinou připomínku: někdy se stalo, že byla hořká okurka. Jinak spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

V pokoji jsme měli vše potřebné, v hotelu byla WIFI, takže člověk si přečetl třeba i zprávy na internetu, na recepci příjemný personál. Akorát mě mrzí, že jsme nechali po personálu z recepce poslat hned na začátku dovolené pohledy celé rodině a ani měsíc po návratu nic nikomu nepřišlo i když mi pan tvrdil, že je ten den poslal. Tak nevím, kde se stala chyba.

Jinak paní uklízečka příjemná, každý den byl vynesený koš, vytřeno a vyměněné ručníky.

Vyzkoušeli jsme také místní GYM a teda nic moc, polovina strojů pokažená, tak jsme aspoň zahráli pinec.

Chtěli jsme i na tenis, ale není v rámci hotelu, takže za poplatek.

Služby delegáta v autobuse super, hodně nám po cestě povykládal o zemích, kterými jsme právě projížděli.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž nádherná, nejvíce jsem se těšila na písek. Moře klidné, čisté, i pláž čistá. S větrným počasím však přišly i vlny v moři, kdy se jednou stalo, že se nesmělo koupat. Ale jinak děti se náramně vyblbnou ve vlnách... a ne jen děti, ale také můj přítel tam skotačil jak malý Jarda. :-) A nebyl sám. :-D

Byli jsme se i kouknout na nedaleký útes a je tam nádherný výhled na moře a našli jsme tam i pár krásných mušliček.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu je přirozené. Žádný udržovaný luxus. Výhodou je, že se hotel nachází 3 minutky od pláže.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jako zamilovaný mladý pár jsme asi nehledali nedostatky ale užívali si vše pozitivní! Zbytečně jsme si nekazili odpočinkovou dovču kravinama, které stejně člověk nezmění. Brali jsme to prostě tak jak to je.

Klidně bych jela na tak krásnou pláž odpočívat znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání