Napsat recenzi

hotel Azul Beach Montenegro

Recenze hotelu Azul Beach Resort Montenegro Karisma **** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 62 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotelový resort hotelový resort
  • večerní Ulcinj před bouří večerní Ulcinj před bouří
  • hlavní budova s recepcí hlavní budova s recepcí

Černá Hora je malá země bývalé Jugoslávie, leží nejníž a sousedí s Albánií. Má krásné hory - nikoli černé ale krásně zelené, sympaticky úzké silnice, kde nejezdí kamiony a krásné moře. Hotelový resort má několik budov, rozkládá se na 17 hektarech, čili je obrovský. Na první pohled vypadal úchvatně, zblízka to ovšem taková paráda už nebyla.

Ubytování  průměrně (2/5)

Nenadchlo mě. Byli jsme ubytovaní v budově nejvzdálenější od moře, pokoj měl už leccos za sebou, loupala se omítka v pokoji i na balkoně a nejhorší byla koupelna. Nešlo odvětrávání, tudíž strop plný plísně, z špatně instalovaného sprchového koutu vytékala spousta vody až do předsíně a večer a v noci byl pokoj plný komárů, byla bych uvítala síť proti hmyzu

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Bylo dost rozmanité, ale pořád se opakující a stejné. To balkánské mleté stokrát jinak se spoustou oleje mi nechutnalo, ani ta jejich pljeskavica (což je taky mleté maso). Dávala jsem si tedy jen ryby, občas kuře a hlavně hodně ovoce a zeleniny, ta byla opravdu velmi rozmanitá a chutná. Dobré byly i sladké zákusky

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

V Černé Hoře neznají jiný jazyk (kromě mateřštiny) než angličtinu, takže jsme se tam moc nechytali, umíme německy, anglicky ne. Úklid pokoje katastrofální, skoro žádný. Za celých 8 dní nebyla zametená, natož vytřená podlaha, ani vyluxované koberečky u postele. Ložní prádlo rovněž nevyměněno pouze jednou vyměněné prostěradlo. Ručníky a osušky denně, ten věčný nepořádek v koupelně jsme si rovněž museli uklízet sami. Trezor nezprovozněný po celou dobu pobytu, ačkoli jsme na to delegátku vícekrát upozorňovali. Delegátka byla trvale přítomná, protože v resortu bydlela, ale nezařídila nic.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Krásná pláž a hlavně moře. První dva dny byly v oblasti bouřky, tudíž do moře nepouštěli, ačkoli vlny nebyly nijak moc velké (na Krétě byly mnohem větší a do moře se smělo). Potom se počasí umoudřilo a moře bylo moc hezké, pouze mělké až k bojkám, tudíž jsme plavali za ně. Nevýhoda byla, že v šest hodin nás z pláže vyhnali a probíhal její úklid, totéž bylo i s bazény. Tudíž jsem byla ráda, že jsme jeli koncem srpna, kdy už byly dny kratší, být to v červnu, kdy je vidět do deseti hodin, tak by se mi v šest od moře určitě nechtělo.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Azul beach je uzavřený obrovský komplex, do Ulcinju to bylo asi tři kilometry, dá se říci, že okolí se mi líbilo. Udělali jsme si výlet do Ada Bojany a tam to bylo nádherné. Je to ostrov těsně na hranici Albánie, krásný byl pohled na řeku Bojanu vlévající se do moře.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Bydlet v jiném hotelu, tak by se mi v Černé Hoře určitě líbilo, je to opravdu hezká a zajímavá země. Takhle plný počet hvězdiček dát nemohu, protože i na ubytování záleží. Takže za tři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání