Napsat recenzi

Komplex Ada Bojana ALL INCLUSIVE Club ***

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 3 157x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pokud jde o charakteristiku poskytovaných služeb, na místě by byla spíše kategorie "plná penze s nápoji", neboť obvyklá nabídka služeb all inclusive zde chybí. Komplex je umístěn v hezkém místě na ostrově, který obtéká řeka, ale hlavní část pláže je vyhrazena nudistům, kteří se pohybují v nudistickém režimu i po cestách kempu, což některé nepřipravené návštěvníky může trochu překvapit.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Příplatkové ubytování v kruhových bungalovech není úplně dokonalé, ale v zásadě asi odpovídá kategorii ***.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Kvalita stravy podávané bufetovým způsobem byla výborná, všechna jídla byla velmi chutná a byla nabízena v dostatečném množství s plynulým doplňováním po celou dobu. Malou vadou na kráse byla poněkud stereotypní nabídka polévek a součástí snídaně, nabídka nápojů podávaných k obědu a večeři se omezovala na jedno malé pivo na osobu a vodu se šťávou (v neomezeném množství).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V komplexu je pouze jeden malý obchůdek s potravinami a nápoji, poměrně vzdálený od středu komplexu, překvapivě chyběl stánek s ovocem a zeleninou, zmrzlinou atd. Personál ochotný a vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je v bezprostřední blízkosti, škoda omezení rozsáhlou nudistickou pláží. Nabídka lehátek a slunečníků (za poplatek) dostatečná, pláž, moře i řeka velmi příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V komplexu je pouze jeden malý obchůdek s potravinami a nápoji, poměrně vzdálený od středu komplexu, překvapivě chyběl stánek s ovocem a zeleninou, zmrzlinou atd. V okolí řada rybářských restaurací, bohužel poměrně finančně náročných, pro cestu do nejbližšího města je třeba využít placených služeb místní dopravy mikrobusy.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Přes uvedené výhrady je zřejmě poměr ceny a služeb odpovídající nabídce CK a kategorii.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 82 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ina: Dovolená Ada Bojana nudistický kompex - 5. 9. 2015 11:43

V nudistickém komplexu jsem s rod.strávila letošní dovolenou ,,all inclusive".Jaképak překvapení!!!Služba delegátů katastrofa!Personál odmítal vařit jídla na výběr.Šok nastal místo nabízené ryby kuchařem nám donesl filet z kuřecích prsou,snažil se nás přesvědčit ,že tj ryba!!5 dní se jedla stejná nudlová polévka!!Co se týče nápojů,2dc piva nebo deci vína na osobu!!Místo zapnutého automatu na neomezené nápoje ,po tvrdém popovídání s personálem džbanek jablečného džusu o,5l na 2osoby!!Nebo čistá voda!!Výsměch turistům s all inclusive!!! Další problém pitná voda-sladká voda v kompexu není!!!Do celého komplexu je pouze přiváděna sladká voda v hadicích z místní řeky!!!Z vodovodu teče slaná voda !!Chceteli se osprchovat atd máte k dispozici pouze slanou vodu!!!! Požádáteli personál o výměnu žárovky zůstanete bez světla 3dny a pk si to musíte tvrdě vybojovat. Takže celou dovolenou se jen dohadujete o to ,na co máte právo!! Po stížnosti na cestovní kancelář nám bylo vysvětleno ,že je vše ok!!tMáte možnost se pouze soudit,což jsem uděla!!Divím se ,že je možné vůbec něco takového nabizet v cestovní kanceláři!!! Moře a pláž je hezká pokud pominete ,že se odtud nikam nedostanete a to,že tam není nic připraveno!!! Opravdu jedno velké zklamání!!NEDOPORUČUJI!!!!ŠKODA PENĚZ!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání