Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu

Přijemná dovolená za dobrou cenu.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování jednoduché, ale dostačující. Vyplatí si připlatit pokoj s výhledem na moře, je to jen cca 1300 Kč na týden. Měli jsme balkon nad sluneční terasou, takže nádherný výhled, přes den příjemný stín, protože stříška je porostlá vinnou révou, večer úžasný klid. Vybavení pokoje - zánovní nábytek (postele a prostorná skříň), malá lednička (na uložení ovoce a pití dostačující), klimatizace, menší nová koupelna, na balkoně velký sušák, křesílka a stoleček.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Měli jsme polopenzi, což v v srpnových vedrech opravdu stačí. Snídaně jednoduché - klasika jako salám, sýr, marmeláda, párky, vejce, cornaflakes apd., pokaždé jsme si vybrali. Večeře - výběr zhruba ze 3 jídel, vždy nějaké maso, ryba, rizoto nebo těstoviny, opékané brambory, vařená/grilovaná zelenina. Nám to bohatě stačilo, jídlo bylo chutné. K večeři jsme si dokupovali pití, případně potom kávu, vše levné, podobně jako v obchodech či restauracích a kavárnách v Buljarici nebo Petrovaci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu sympatický, ochotný. Neobletují Vás pořád, ale kdykoliv jsme o něco požádali, všemu bez problémů a s úsměvem vyhověli.

Úklid pravidelně každý den vč. výměny ručníků.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře nádhera. Pláž dlouhá, místa je na ní dost. Chodili jsme k moři většinou na dopoledne, odpoledne se pláž více zaplnila místními, ale vždy se dá najít místo. Místní se chovají slušně.

Vzhledem k poměrně prudkému vstupu do moře je nejvíce lidí na úplném kraji, takže když si kousek odplavete, máte moře v podstatě pro sebe.

Ocenili jsme, že na pláži neotravují žádní prodejci. Jen procházeli během dne asi 4 prodejci s novinami, s vařenou kukuřicí a s malými koblížky. Nic ale nevnucovali. Koblížky jsme si dali několikrát a byla to výborná svačina :-)

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Očekávali jsme vesničku, kde nebude žádný obchod, takže nás mile překvapilo, že v Buljarici jsou dva obchody s potravinami, cukrárna, asi 3 restaurace a spousta stánků s ovocem a zeleninou. Nakupovali jsme přes den hlavně pití na pláž a také hodně ovoce, které mají výborné a levné.

Jinak okolí je klasický Balkán, čistota a pořádek je úplně netrápí, ale kromě přeplněných popelnic nám zase tak moc nic nevadilo.

Ocenili jsme možnost pěšího výletu do Petrovace (je to cca 2 km od hotelu až na městskou promenádu), přes kopec vede chodníček, z kopce je nádherný výhled na celou zátoku.

Na doporučení delegáta jsme také vyrazili ke klášteru nad Buljaricí - příjemná procházka, klášter tvoří 3 malé kostelíky s hezkou zahradou a opět je odtamtud nádherný výhled na zátoku.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Neměli jsme od Černé Hory velká očekávání. Nicméně nás mile překvapila. Stejně tak hotel. Je vhodný spíše pro méně náročné klienty a určitě se vyplatí již zmíněný příplatek za pokoj s výhledem na moře. Dovolená se nám velmi líbila i díky možnostem procházek po okolí a výletů, čehož jsme bohatě využili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka Prosek: Cestovka ! - 2. 9. 2014 18:53

Opět cestovka! Ten váš vychvalovací rukopis se nezapře. Nelžete lidem ! reagovat

Tereza: Re: Cestovka ! - 2. 9. 2014 19:55

Dobrý večer paní Jitko, dovolím si nesouhlasit. Neměli jsme od dovolené za tuto cenu a po přečtení recenzí a článků nejen na hotel, ale i na Černou Horu celkově, velká očekávání, tudíž nás akorát asi nezklamala tak, jako Vás. K ubytování ještě podotýkám, že vzhledem k recenzím tady, jsme měli zřejmě štěstí na velice pěkný, čistý a relativně nově zařízený pokoj. Přeji hezký večer! reagovat

Veronika: Re: Cestovka ! - 2. 9. 2014 22:15

Proč si myslíte,že to psala cestovka?Mi se tam až na plesnivou koupelku taky líbilo a klidně bych se tam vrátila.A to jsem puntičkář na pořádek.Týden se to dá vydržet a taky jsem měla výhled z balkónu jak se zde popisuje.Jen špinavé polstry na balkóně jsem sundala a židle si utřela a bylo.Koupelky jsou v pokojích různé.V některých staré a v některých nové.Hlavní je,že tam nebyl hmyz jako třeba šváby.To je prý běžné například v Egyptě či v Řecku.A co se týče jídla,tak ráno žádná sláva jen to obyčejné ale na večeři bylo z čeho vybírat.Bramborová kaše ze sáčku na vodě po osolení byla jedlá.A špagety s mletým masem a kečupovou omáčkou měli dobré.I ta zelenina byla dobrá.Hlady tam nikdo netrpěl.A přesně jak to slečna či paní napsala.... klasický Balkán. reagovat

Jitka Prosek: Máte pravdu ! - 4. 9. 2014 13:35

Asi jsem čekala víc, než jsem měla. Cestovka uváděla malý rodinný hotýlek, tak jsem si vysnila ( i podle fota ) něco úplně jiného. Napsaly jste to tak nějak lidsky, že mně to odzbrojilo a v něčem Vám oběma dávám za pravdu. Mějte se hezky a třeba někdy jindy a jinde nashledanou. Jitka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání