Napsat recenzi

100% NEDOPORUČUJI ZEJMÉNA S CK ************

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 612x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 10

Rozhodně zde nevěřte recenzím, které hotel hodnotí 5 hvězdami a chválí stravu => to si píše cestovka sama, aby vylepšila svůj obraz.

Dovolená, která byla díky stravě a jednání delegátů cestovky tou nejhorší v mém životě. Hotel sám o sobě má na víc, ale pouze se seriózní cestovkou.

Zejména strava nechutná a z dlouhodobého hlediska zdravotně závadná.

Delegáti jsou arogantní diletanti držící se hesla: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel nemá standard 3 hvězd, údržba na špatné úrovni.

Vytržené zásuvky ze stěn na pokojích, kde máte přístup přímo k drátům Vám nedodá pocit komfortu a bezpečí, zejména v přítomnosti dětí. Nesvítící světlo, chybějící obklad, hlučná stará lednice a plíseň v koupelně jsou problémy, které se zavřenýma očima přežijete.

Co jsem tak vydedukoval, tak jsme svým způsobem měli v pokoji závad úplně nejméně. Pokojskou jsme si vycvičili, a tak jsme měli nové ručníky, toaleťák i mýdlo.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Katastrofa - strava zajištěná cestovkou byla tou nejlevnější a nejhorší dostupnou na místním trhu a některé základní potraviny na švédských stolech chyběly. Pokud bych s sebou měl děti, v životě bych je nenechal stravu pozřít, protože bych se bál o jejich zdraví. Cestovka nezajistila k večeři žádné pití v ceně polopenze - to opravdu nečekáte.

Jakékoliv jídlo, které si zakoupíte nad rámec polopenze nemá chybu - hotel umí vařit výborně, ale to co dává českým hostům v rámci polopenze je katastrofa.

I přes naléhání na personál a delegáty jsme na snídani nedostali máslo, med, jogurt, ovoce, šunku či džus. Viděli jsme hosty, kteří si nosili na snídani tyto potraviny, aby se alespoň normálně najedli !!!

Kromě suchého chleba a suchých cornflakes se nedalo nic jiného jíst. Vše jsem na špičce jazyka ochutnali a řeknu Vám, že takové ponížení všech hostů jsem ještě nezažili.

Níže výběr těch nejodpornějších hnusáren k snídani.

Margarín - hnusná umělá hmota (jako byste si mazali na chleba tuk na pečení)

Kafe - průhledné a smradlavé kafe co není kafe, při reklamaci delegáti jen pokrčili rameny a řekli, že oni kafe nepijí, jediná možnost byla si koupit vlastní kafe

Čaj - smradlavý nepitelný čaj

Mléko - mléko bylo ředěno vodou !!!

Sýr - pouze dva dny, v druhém kole byl již olezlý

Párek - nejhnusnější, který jsme kdy chutnali, dokonce měl umělohmotné střívko

Salám - nedosahoval ani kvality junioru, kvalita nejdivočejších představ

Vajíčko - často bylo vařeno alespoň 20 min, takže se to nedalo jíst

Největší hnusárny k večeři:

Špagety s kečupem - to je hotelové jídlo, panečku

Zapečené těstoviny - vždy připálené a neskutečně smradlavé

Bramborová kaše - ta byla z prášku (čekali byste to v hotelu?)

Ryby - 5 dnů po sobě byly osmažené odřezky před zadní ploutví (tím se vyřídily všechny dary moře)

...

Lidi zlatí, pokud Vás má recenze nepřesvědčí, abyste s ********** nikdy nikam nejeli, tak si alespoň vyjednejte vlastní stravování, protože jídlo v hotelové restauraci bylo perfektní. Nejvíce nám učarovala chobotnice za 9 euro.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál nás v podstatě ani nevnímal. Nikdy nepozdravil, což není příjemný začátek dne.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel stojí přímo na pláži, bohužel v Černé Hoře nelze pláž zabrat a musí být přístupná všem, což je škoda. Ideální by byla hotelová pláž. Naštěstí hotel měl terásku, kde se v určité době dalo na sedátkách sedět i ve stínu, což bylo pozitivum, protože tam byl klid. Pláž v Buljarice je široko daleko asi tou nejlepší a nejméně rušnou pláží v Černé Hoře, čehož jsou si vědomi i Srbové, kteří chtějí pobývat u moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Kolem hotelu balkánský binec, smradlavé kontejnery bez víka. Nepříjemná je zejména absence chodníčků, protože Srbové a Černohorci Vás vytroubí a klidně srazí zrcátkem pokud jim neuhnete.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Díky naprosto nehoráznému přístupu CK ******** s dehonestující stravou považuji zakoupenou dovolenou za tu nejhorší v mém životě. Každý tábor, kemp či školní jídelna Vás nakrmí lépe, dokonce se o Vás i lépe postará. Přístup CK ******** je tristní a doufám, že na tuto strategii brzy dojedou.

Mimochodem, hosté se bavili těmito vtipy:

Vtip 1:

1. cena: Jeden týden s CK ************

2. cena: Dva týdny s CK ************

Vtip 2:

"Myslím, že navrhnu, aby se přejmenovali na ******** Mínus"

Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, jelikož to máte k moři opravdu blízko a můžete se o ně ideálně postarat. Lidi zlatí, doporučuji však jídlo na vlastní pěst. Pokud zrovna nejste někdo, kdo se stravuje jako popelnice a jde Vám jen o množství nikoliv o kvalitu, tak se najíte velmi kvalitně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka prosek: Všechno je pravda !!! - 18. 8. 2014 20:14

Výborně napsané!!! Napsali jsme stížnost na ********. reagovat

Honza: Re: Všechno je pravda !!! - 18. 8. 2014 21:55

Vím o hostech, kteří zvažují žalobu. Z jednoho výletu vím, že ve všech "klubových" hotelech podávali podobné hnusárny k jídlu. Lidé byli pěkně naštvaní. Mimochodem, našel jsem inzerát na super last minute. Velice se podivuji tomu, že jsou schopní napsat: Program klubových hotelů PROGRAM KLUBU JE ZCELA ZDARMA bohaté animační programy pro děti i dospělé v češtině sportovní a relaxační program soutěže a sportovní turnaje klub pro děti Plusíčko v češtině (hlídání dětí, program pro děti, karneval, diskotéky) zumba, aerobic zábavné hry, kreativní činnosti a kulturní programy večerní animační programy a představení pro všechny karaoke, pěvecké vystoupení stardance (taneční večery) promítání filmů pro děti i dospělé slevy ve vybraných restauracích a obchodech U nás to vypadalo asi tak, že byl během týdne 2x aqua-aerobic (já to moc nemusím, ale viděl jsem že to tam jednou probíhalo), 2x Mínusíčko (neměl jsem čest), 1x film (nevím jaký a zda to bylo) a 2x soutěžní večer. Všechno ostatní je sprostá lež. Mimochodem soutěžní večer vypadal asi tak, že se utvořily cca tři 5 členné týmy a zadal se jim úkol a měřil se čas ve 3 disciplínách, to se bodovalo, tým, který vyhrál dostal víno Vranac, který v dražším turistickém obchodě stál 3,75 Euro. 1. disciplína: na pálce na líný tenis byl míček a soutěžící měl za úkol přejít v restauraci ke zdi, tam de dotknout a zpět, aby předal štafetu. Šlo jenom o to, aby míček byl na pálce. 2. dicsiplína: 5 lidí stojí za sebou, horem si předávají míč, poslední v řadě běží dopředu a pokračuje v předávání míče, dokud se první nedostane opět na začátek. 3. disciplína: 5 lidí v kruhu, předávají si srolovanou karimatku tak, že soutěžící má polovinu délky karimatky mezi nohami, otočí se k druhému v týmu a ten přebírá karimatku mezi nohy a pokračuje ve štafetě. To je vše - animační program jako prase. Ten kašpar, který tohle vymyslel by si za to měl nafackovat. reagovat

Honza: Re: Všechno je pravda !!! - 18. 8. 2014 22:13

Někteří lidé na hotelu zvažují dokonce žalobu. reagovat

Radim: Super dovolená - 18. 8. 2014 20:36

My se vrátili před 14 dny a bylo vše ok. A všichni klienti v hotelu byli spokojeni. Určitě se tam vrátíme pokud se to nepokazí. reagovat

Honza: Re: Super dovolená - 18. 8. 2014 22:01

Radime, no tak... Jestli něčemu nevěřím, tak je to Váš příspěvek. Neměli jste kvalitnější jídlo a ubytování, než-li náš turnus, protože delegáti tvrdili, že tím samým se krmí již 2 měsíce. Nebo mi snad chcete tvrdit, že jste měli ke snídani ovoce, med, máslo, jogurt, džus, koláč či buchtu??? reagovat

Petr: Re: Super dovolená - 22. 8. 2014 11:35

Nevěřím že jste byl v Savoju jako host a rozhodně už nevěřím tomu, že by byli všichni spokojeni. V našem turnusu bylo naštvaných lidí hodně. Zejména strava = výsměch hostům, ubytování podivné, chování majitele a delegáta (vlastně jen prodejce zájezdů) též. Člověk sice poítá s tím, že nejede do pětihvězdy v Saint Tropez, ale toto nebyl místní folklor a obvyklá situace pro Černou Horu, toto je podvod na zákaznících ze strany majitele konkrétního hotelu a cestovka by to měla řešit. reagovat

Honza: Jméno cestovky - 19. 8. 2014 13:27

Jedná se o Ostravskou cestovku, jejíž barvou je růžová. reagovat

Jirka: Souhlas s Honzou - 21. 8. 2014 7:53

Byl jsem v tomto hotelu s rodinou začátkem srpna a Honza má pravdu. Dolní kobky vydávané za Studio Apartmá a ještě s příplatkem jsou vrcholem drzosti od cestovky. Navíc arogance delegátů byla na nejvyšší možné úrovni, hlavně jistého Honzy. Ten snad byl nějakým pionýrským vedoucím na táborech v minulém režimu a jen se divím, že ho ta cestovky ještě nevyhodila. Faktem je, že pokud šel člověk v poledne na jídlo za své, tak se mohl najíst i z místních specialit - velmi dobře! a ceny byly hodně "lidové". Na straně druhé moře a pláž skvělé. Takže doporučuji: Ne s cestovkou ********, ale na vlastní pěst, se tam dá prožít velmi dobrá dovolená a z Brna za 3 hodiny přímo na pláži. reagovat

Honza: Buljarica ano, ale ne v Savoju s růžovou cestovkou - 21. 8. 2014 21:09

Ano, Honza má pravdu, pláž a prostředí patří na Buljarice v Černé Hoře mezi ty lepší, i když to samozřejmě není dokonalé, ale to je balkán. V hotelu umějí uvařit perfektně všechno (nejlepší je asi chobotnice na ohni), ale musíte si to objednat mimo cestovku. S cestovkou tam nejezděte, raději si pronajměte apartmán jinde a vařte si sami nebo choďte ochutnávat dobrá jídla do místních restaurací. reagovat

Čech v Černé Hoře: Stravování opravdu nepřijatelné - 3. 10. 2014 19:05

Dobře napsáno, zvlášté téma stravování, zcela souhlasíme... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání