Napsat recenzi

Už ne!

Recenze hotelu Vila Perović *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 208 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prv i dojem vcelku dobrý, pokoje uklizené a celkem pěkné (žádný luxus ale dá se to). Jídlo otřesné, pokud vám tedy nevadí studené.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje jsou starší ale aspoň jsou uklizené, nedostanete však ručníky! Máte pouze takové malé ručníčky, kterýma si můžete tak utřít pr**l. Slibovaný výhled na moře není, koukáme do zdi. Okolí hotelu není zrovna čisté, černohirci jsou opravdu lenivý národ. Ve dne v noci slyšíte hudbu z okolí.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

No tohle je kapitola sama o sobě, nečekejte že se tu najíte. Jídlo je podáváno studené, na výběr jsou 3 jídla a jsou pouze 3 druhý snídaní. Doporučuji se dojíst někde v jiné restauraci. Pokud jste host a ne jen zákazník, co se přišel najíst, nemůžete sedět venku na verandě, protože to je pouze pro "platící zákazníky"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Je tu WiFi, tak se to dá přežít, pokoj je však velice skromný. Najdete tu postel bez přikrývky, koupelnu bez ručníků, balkon bez výhledu ale pokud jste ten typ člověka, co je stejně celý den venku, tak to ujde. Co však musím pochválit je kuchyňka, která je opravdu pěkně vybavená.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je prostě nádherná a rozmanitá. Najde se tu něco pro každého, pokud máte rádi písek nebo kameny, je tu obojí. Můžete si na pláž vzít vlastní deku nebo můžete využít zpoplatněná lehátka (cena se různí, obvykle od 6-10 euro za dva lehátka se slunečníkem. Opravdu doporučuji zainvesrovat do lehátek, není to Chorvatsko a nejsou tu borovice, které aspoň vrhají stín.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Na odpadky narazíte no.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Země je to opravdu krásná, doporučuji jezdit na výlety (opravdu vás to nezklame), ale jinak nečekejte žádnou slávu. Raději si přece jen zajeďte nahoru do Chorvatska nebo dolů do Albánie, to je úplně jiná úroveň

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání