Napsat recenzi

Pohádky cestovních kanceláří

Recenze hotelu Vila Park Budva ** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 487x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Před vchodem do komplexu. čas:7:00h Před vchodem do komplexu. čas:7:00h
  • Cesta na pláž. čas:7:00 Cesta na pláž. čas:7:00
  • Balkon a sousední balkon. Balkon a sousední balkon.
  • Pohled z balkonu. Pohled z balkonu.
  • Pohled z balkonu. Pohled z balkonu.
  • Cesta na pláž. CCa 7:10h Cesta na pláž. CCa 7:10h
  • Kuchyňský kout se studenou vodou. Kuchyňský kout se studenou vodou.
  • Postele. Deky bez povlečení. Matrace kvalitní. Postele. Deky bez povlečení. Matrace kvalitní.
  • Pod stolem jediná zásuvka v pokoji. Jede buď klimatizace nebo televize. Pod stolem jediná zásuvka v pokoji. Jede buď klimatizace nebo televize.
  • Koupelna tak malá, že nešla vyfotit. Koupelna tak malá, že nešla vyfotit.

Tento zájezd jsme sehnali na poslední chvíli přes ****** (pořadatel zájezdu je ********). Cestovka naslibovala, co mohla, bohužel realita je poněkud jiná.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Cestovka slibuje: Ubytování na tří hvězdičkové úrovni „…klimatizovaná prostorná dvoulůžková a třílůžková studia a čtyřlůžkové apartmány, vlastní soc. zařízení, TV, lednička, balkon.“

Realita: Nerozumím tomu, za co tři hvězdičky? My jsme dostali mikro pokojík, kam se na podlahu nevešel ani rozložený kufr. Koupelna tak malá, že i jeden člověk tam měl problémy s pohybem.(Nemáme nadváhu.) Když jste si chtěli pověsit ručník, visel až do záchodu. Veškeré vybavení (až na matrace ty byly kvalitní)velice staré, rozbitá židle, prasklé sklo v balkonových dveřích. Kuchyňský kout se studenou vodou, obsahoval asi 40let starou ledničku, která mrazila a dělala obrovský hluk, takže jsme ji na noc vypínali. Dále stejně starý vařič na heslo. Nádobí - posledních pár zbytků. Místnost nemá žádnou odolnost proti zvukům zvenčí a z ostatních pokojů. Přála bych si říct, že vše bylo alespoň čisté. Bohužel tomu tak nebylo. V koupelně neumytá polička s mokrými skvrnami po nějaké kosmetice, na několika místech v pokoji vlasy. Po stížnosti bylo ráno uklizeno. Výhled z balkonu do vnitrobloku, do koruny nějakého stromu a na zeď vedlejší vilky. Celý komplex je postaven značně do kopce se spoustou schodů, pro starší nebo méně pohyblivé lidi to může být problém. Jediné plus byla klimatizace a dobrá matrace. Že by za to ty tři hvězdy?

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Měli jsme zaplacenou polopenzi formou bufetu. Jídlo se dalo sníst venku nebo v místnosti s bufetem. Vevnitř jsme neseděli, bylo tam příliš dusno a horko. Venku jsme si u jídla užili výfukových plynů a kouře z cigaret. Neboť tento prostor sousedí s parkovištěm a cestou a je dovoleno během jídla kouřit. Což kuřáci s radostí dělali. Snídaně byly velmi prosté, ale dalo se vybrat a slušně se najíst. Večeře absolutně bez jakékoliv chuti. Vše mi připadalo velice nízké kvality. Takhle se nevařilo ani ve školní jídelně. Absolutně nevhodné pro vegetariány. Jediné plus – mohli jste sníst kolik, jste chtěli. Takže pokud dáváte přednost kvantitě před kvalitou, mohu doporučit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hotel měl recepci, kterou jsme nijak nevyužili. Záchody u jídelny jsou skutečně jen pro stav nouze. Teče pouze studená voda, často bez mýdla a papírových ručníků. Vložky naházené v koutě. Toaletní papír, může být vlhký a položený na zemi.

Náš delegát Jan Žila, byl velmi vstřícný a ochotný.

Pokud máte zájem o animace a programy pro děti- doporučuji se informovat. To co slibuje cestovka, se mi nezdá reálné.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Popis okolí dle CK opět nesedí: "Budva s osadami Borety, Bečići, Rafailoviči, Pržno, Miločer, Sveti Stefan, Reževiči a Peraziča dovytváří jednu z nejkrásnějších riviér a přímoří. Charakterizují ji intimní, skryté zátoky, maličké tiché přístavy, čistý písek, bujná středomořská vegetace."

Budva je přeplněné turistické centrum s neustálým provozem. Po zemětřesení v 80. letech je skoro vše nově postaveno. Historická je pouze „Stará Budva“ – malinké městečko s opevněním. Projdete ho cca za 1h. Cesta od hotelu na Slovenskou pláž (trvá asi 10min) je velmi rušná. Kolem procházejících lidí proudí neustále auta a autobusy. Promenáda u pláže je plná restaurací, stánků s občerstvením, obchodů se suvenýry. Nechybí moderních bary, diskotéky, kolotoče a staveniště. Slovenská pláž je přeplněná, hlučná. Stejně tak všechny ostatní v okruhu 8km. Hlava na hlavě. Lehátka, slunečníky, hudba, hluk, špína. Dají se najít i klidná místa, k tomu potřebujete auto a trpělivost. My jsme našli krásnou opuštěnou pláž za kempem v St. Stefan. Ale i tam už stavěli bar.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Ubytování a jídlo v hotelu Vily park Club doporučuji všem, kdo mají nízké nároky. A samozřejmě kuřákům. Kouřit můžete všude.

Budva je vhodná pro lidi, kteří mají rádi hluk, bary, nakupování, zápach výfukových plnů, davy, módu, diskotéky, párty.

Černá hora je krásná, kontrast zelených hor v mracích a tyrkysového moře stojí za to. Doporučuji jet vlastním vozem, nebo si auto půjčit na místě. Jedině výlety na vlastní pěst vám odkryjí krásy Montenegra. Dále doporučuji najít si ubytování až na místě. Lidé vás zastavují na ulici a nabízejí vám velice levné ubytování. Největší koncentrace nabízejících je na autobusovém nádraží.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání