Napsat recenzi

Nedoporučuji!Zkazí dojem z celé dovolené!

Recenze hotelu Park Hotel Budva *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 539x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj 118 pokoj 118
  • pokoj 118 pokoj 118
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 116 pokoj 116
  • pokoj 118 pokoj 118
  • pokoj 118 pokoj 118
  • systém zavírání dveří u koupelny pokoje 118 systém zavírání dveří u koupelny pokoje 118

Zájezd koupený jako last minute. Ubytování a zejména úroveň stravování zkazily dojem z celé dovolené. Hotel postavený v dávných letech minulých se jeví spíše jako ubytovna a restaurace jako závodní jídelna. Což by nijak nevadilo, nečekali jsme žádný luxus, ale...

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Na dovolené u moře se stačí mít, kde vyspat a umýt, ale taky odpočinout:) První noc jsme strávili v pokoji č.116, zámek ve dveřích držel silou vůle, zásuvky vyklenuté ze zdi (podle CK úroveň dle evropské normy), lampička bez krytu žárovky, plíseň okolo dveří sprchového koutu, sprchový kout a odpad nezačištěný se zatvrdlou stavební hmotou, koupelna nevětratelná.Pokoj nám byl přidělen, protože jsme nebyli nahlášeni CK jako hosté. Druhý den jsme vše řešili s delegáty, nejprve nám bylo řečeno, že pokoje jsou takové všechny, i tak jsme požadovali přestěhování. Byl nám nabídnut pokoj č.118, zámek ještě v horším stavu, sprchový kout s obdobnými nedostatky, ale alepsoň zásuvky byly již zabudované ve zdi. Postele mají madrace měkké, cítíte pružiny, jste jak na vodě, postele vržou, zvykli jsme si:)Třetí den nám začala kapat klimatizace, i když byla rádoby opravena (přidána další vrstva lepící pásky na potrubí klimatizace),prokapala nám zbytek pobytu. Následně začala vypadávat klika, naštěstí dva dny před odjezdem, zvládli jsme ji udržet na místě vlastními silami. O změnu pokoje jsme nežádali, byl volný už jen jeden a dle reakcí ostatních klientů bychom si stejně nepomohli. Ručníky ani ložní prádlo nebylo za celý pobyt vyměněno.

V žalostném stavu byla toaleta v hale u recepce, společná pro muže i ženy, nepoužitelná.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Ač to tak nebude vypadat, strava byla jednotvárná, jednoduchá typu závodní jídelna s drobnými obměnami, oku neladící, po pár dnech již nevíte, co si dát a chuť k jídlu vám zkazí kultura stolování, my jsme nadšeni nebyli, i přesto připouštíme, že je to o lidech. Ubrusy byly špinavé, několikrát otáčené na tu čistčí stranu, čistý talíř, hrneček a příbor si nakonec najdete. Po hostech ihned stůl uklízí tak, že znečištěný ubrus vyklepou vedle stolu. Za celý pobyt jsme čisté ubrusy neviděli, nestíralo se, jen zametalo (do restaurace jsme viděli z pokoje). K snídani byla každý den veka, slané nebo sladké fornetti, dietní párky, obdoba buřtů, míchaná vajíčka, vločky, džem, máslo, sýr, puding a krupicová kaše na plechu (bez chuti), zelenina, dvakrát byl bílý jogurt. K pití káva, čaj v nádobě s plovoucími sáčky včetně etiket, cukr v míse na polévku, mléko. K večeři stále vepřové a kuřecí maso(to ušlo), směs s fazolemi, játra (opečená do černa), několikrát ryba, plněné papriky, jednou karbanátek. K obloze dušená nebo čerstvá zelenina, z příloh rýže, párkrát těstoviny (ty jsme dostakli rádoby zapečené druhý den k snídani), jinak veka a jedenkrát bulka. Polévky vývar asi neviděly, vodnaté. K pití voda, čaj z konvice, káva (moc se na ni lidé netvářili). Dezerty k večeři byly přeslazené, dvakrát byl žlutý meloun.

Mimo hotel se najíte v rychlých občerstveních s cenami srovnatelnými jako u nás, stejně tak nakoupíte v marketech. Ovoce jsme nakupovali u domorodců:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Hotel sportovní vyžití nenabízí, animační programy nepořádá, slouží opravdu jen pro složení hlavy. Aperitiv bar není v provozu, slouží jako úschovna zavazadel v den odjezdu. Hala a recepce byla udržovaná v čistotě, uklízečky drhly i koberce na chodbách (neponohlo to), stejně tak pokoje byly každodenně uklízeny, ale bez výměny ručníku a ložního prádla. Vybavení pokoje by bylo dostačující (pomineme-li hygienické nedostatky) dvě postele, stolek, skříň, zrcadlo, rozkládací křeslo (neodvážili jsme se vyzkoušet), židle, TV (nepotřebovali jsme). Koupelna se sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, voda tekla studená i teplá.

Na recepci se střídá několik zaměstnanců, kdo neumí rusky, anglicky se moc nedorozumí, domluvíte se ale i česky a rukama nohama.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

K pláži je to opravdu kousek, projdete jen parkem. Je rozdělena na zóny se slunečníky a lehátky, které se platí (i 10 euro/den=slunečník, dvě lehátka a stoleček) a na zóny bezplatné. Místo jsme pokaždé našli, začala sezóna, tak bylo třeba počítat s náporem turistů, ale nakonec to nebylo nijak strašné. Vyplatí se mít vlastní slunečník nebo si ho koupit na místě (cca 10 euro). Zpoplatněná část pláže u hotelu má dvě řady nových dřevěných lehátek, ostatní jsou starší. Povrch pláže je oblázkový (po noci na posteli v hotelu úplný balzám na záda), místy štěrk s pískem, u hotelu byla pláž čistá. Více do centra nebo vlevo od hotelu najdete i písčitou pláž, ty se nám zdály více znečištěné, stejně tak pláže blíže k centru.

Moře bylo čisté, v podvečer se začaly více či méně objevovat odpadky, jak kdy,

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je umístěn na okraji Budvy v blízkosti moře s udržovaným parkem (jen trávníku se nedaří). Do centra a histroické Budvy dojdete promenádou s obchůdky, stánky a restauracemi. Hotel není v bez prostřední blízkosti diskoték, hudba je slyšet, ale dá se při tom usnout. Nikdy nebyl slyšet hluk do brzkých ranních hodin. Asi 20 minut trvala pěší cesta do sousedního Bečiči, kde je převážně písčitá pláž, ale téměř žádný obchůdek, lidé chodili na promenádu do Budvy.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Jen díky moři a okolí jsme neměli dovolenou zkaženou úplně. Dle informací ostatních lze za stejnou cenu i levněji strávit dovolenou v Černé Hoře i s dobrým dojmem z hotelu i stravování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání