Napsat recenzi

Jak vydělat bez problémů na seniorech 55+!

Recenze hotelu Park Hotel Budva *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 659x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Zvolili jsme si tento hotel, v rámci dotovaných pobytů pro seniory 55+, jako klidnou oázu v parku. Netušili jsme, že je spíš ideální pro mládež od 12 do 18 let! Po našich zkušenostech ale nedoporučujeme seniorům, keří mají rádi klid a pořádek.

Hotel sami majitelé označili 2 hvězdičkami. KOVOTOUR PLUS používá, spekulativně, vlastní hodnocení svých destinací lodičkami a tady mu vyšly 3. To je geniální způsob, jak vyřešit stížnosti klientů na hotel Park tím, že z nich udělají blbce. Hvězdičky nejsou lodičky a naopak! Tak vyškolili delegáty, kteří tento argument používají při stížnostech. Čili vaše připomínky většinou odplují na lodičkách v dál ..... Je ale s podivem, že cestovní kancelář používá pro ohodnocení "své kvality" hvězdičky a to hned 4!! Prostě ani třem lodičkám nemůže tento hotel vyhovět. CK tak platí za ubytovnu a inkasuje za hotel.

Dovolená se tam dala přežít, pokud nejste příliš vybíraví v ubytování, všímaví na pořádek a máte štěstí na pokoj.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Starý, téměř vybydlený hotel. Pokoje byly vybaveny nábytkem před několika lety, stejně tak byly rekonstruovány koupelny.

Postele vypadají velice solidně, ale je to jen zdání. Pokud nechcete, abyste každým otočením probudili okolí, tak musíte přirazit pelest ke zdi. I tak vržou, ale méně!

Vše, co bylo v koupelně kdysi přišroubováno se viklalo, nikoho nenapadne použít šroubovák a utahovat.

V pokoji 217, kde jsme byli, je vypadlá zadní stěna skříně. Nápravu chtěli vyřešit pomocí háčků, ale to nefunguje. Když otevřete skříň, plavou dveře, protože skříň se houpe.

Elektrická zásuvka vytržená ze zdi, stolní lampa bez stínítka, jen se žárovkou. Zásuvky jsou v naprosto nemyslné výšce více jak 1,2 m nad podlahou. Rozvod elektřiny je vyřešen prodlužovačkou, se třemi zásuvkami na stolku.

O satelitní TV si můžete nechat zdát. Na starém TV pokojová anténa, kterou musíte ladit oba dva programy a ovladač je nefunkční.

Na balkoně kovové židle s prasklými PVC sedáky.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídelna je v podstatě závodka, stoly jsou na sebe namačkány kvůli maximální kapacitě. Nezažili jsme ale žádnou velkou frontu, i kldyž byla jídelna naplněna.

Mám rád regionální kuchyni a byl jsem mile překvapen kvalitou i kvantitou. Neodpustím si ale spekulaci, že to bylo díky konání velké sportovní akce jedné velké firmy, která trvala celkem 5 dní. Snídaně byly v podstatě stejné (sortimentem), ale vždy se dalo najít něco zajímavého. Chyběla pouze káva.

Obědy byly servírované, někdy byla nabídka ze čtyř jídel, jindy jen ze dvou, což bylo v souladu se smlouvou. Kvalita velice dobrá, někomu ale může vadit skladba příloh.

Večeře byly bufetové, vždy alespoň 5 jídel a když jste si chvíli počkali, donesli zase další, jiné druhy jídla. Zeleniny dostatek, pouze ovoce byl problém. Jako by měli jablkový týden a pak banánový.

Jestli si na něco opravdu nestěžuji ( a mí přátelé také) tak to bylo jídlo. I když jsme jeli na výlet, dostali jsme balíček, který obsahoval několik plátků masa, sýry a chléb. Hlavně ale nechyběla jablka, kterých jsme měli až moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Naprosto žádné vybavení. Bar neexistuje (používá se jako odkladiště nebo další komerčně využívaný prostor) , venkovní restaurace je stánek vedle jídelny! Personál je dvojího druhu. Venkovní, který je vidět , a tak stále něco zametá a pak vnitřní. Ten žije na poschodí, na konci chodby, kde má své zázemí. Tam se pořád kouří, telefonuje, vaří káva a suší prádlo a uklízecí vozíky stojí u pokojů. Za celý týden nebyl vysát koberec po celé chodbě. Asi neví o existenci vysavačů.

Pokud se týká čistoty pokojů, tak vždy ustali postele, vyměnili 3 x ručníky (dokonce i den před odjezdem!), vynesli koš, ale nezametli podlahu.

Na chodbách nejsou hydranty s hadicemi (zaslepená potrubí), chybí nouzové osvětlení. Na schodišti ve 3. patře je sklad nepotřebného materiálu. Žádné obrazy nebo kytky.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je blízko hotelu, oblázkovo písčitá a moře čisté. Teplota vody přijatelná. Co však není přijatelné jsou ceny "lehátek" . Kdyby byli obchodníci, tak změní svoji cenovou politiku. Takto jim utíkají docela slušné peníze, které mohli inkasovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel je v parku, díky tomu je na balkonech "směrem k moři" stín, ale moře nevidíte. Nabídka těchto pokojů je jen marketinková záležitost. Prakticky je strana k moři výhodnější, protože neslyšíte silnici. Ale jen do doby, než se v restauraci koná nějaká akce.

Park se snaží udržovat, bohužel tam není ani památka po trávníku. Jen stromy a keře. Ty slouží jako stojánky pro odpadkové koše. Tak se divíte, co je to za zvláštní plody, než zjistíte, jsou to plastové koše a pytlíkem, který je jednou tak velký, než koš ...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Když vyloučíme okolní vlivy, tak by to byla solidní dovolená.Jenže to platí pouze v případě, že v restauraci a přilehlé terase není nějaká akce. Pak se můžete rozloučit s nočním klidem a spánkem. Přijeli jsme v pondělí a do neděle se každý den konaly nějaké večírky a akce. Většinou končily mezi 2. a 3. hodinou ranní. Pokoje obrácené k moři to měly, díky trychtýřovému efektu, s plnou parádou!

Černohorci jsou zpěvný národ a tak pokračovali na pokojích. Někteří zpívali ještě v době, kdy jsme šli , nevyspaní, na snídani ....

Korunu tomu nasadil recepční, který nás napomenul ve 4:10, že se hlučně bavíme na recepci ohledně odjezdu! Poslední zaměstnanec, který uklízel po akci lahve (házel je do pytle) skončil svoji práci ve 3:00.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání