Napsat recenzi

Za ty prachy

Recenze hotelu Avala Resort & Villas **** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 155x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

No my jsme platili 10 tis na osobu, na 14 dní, takže jsme neočekávali žáden luxus. Ale byli tam lidé, kteří platili 16 tis na osobu a upřímně dát za tohleto 16 tis, tak by mě J:E:B **:!!!! Protože za ty prachy můžete být v egyptě v 5 hvězdě, kde máte luxusní dovolenou nebo na Mallorce, kde strávíte 12 dní a all inklusive

Jak říkám, my jsme byli "spokojeni" protože za ty peníze letecky u moře na 14 dní... Takže "kvalita" odpovídala ceně

Ubytování  průměrně (1,5/5)

jak psali ostatní, je to jak studentské koleje ze 70 let a to si myslím, že dost urážím ty koleje! Za postelemi se vytíralo naposledy za Tita. Denně nám sice měnili ručníky, ale umyvadlo, záchod a sprchový kout neumyli ani jednou. To už jsem pak myla sama. Malé prkénko na záchodě, které spadlo a po 4 dnech a několika urgencích nám "majster" jak říkají údržbáři, přišel opravit kohoutek, z čehož měla velkou legraci má 9 letá dcera. Když jsem mu ukázala prkénko, opravil jej lepící páskou :)))

Strava a stravování  průměrně (1,5/5)

Absolutně nechápu, jak si vůbec CK dovolí inzerovat to jako Light All inklusive!!!! Je to plná penze! Light All inc. je neomezená konzumace nealko nápojů po CELÝ DEN!! což se zde neděje. Vodu a vodu se šťávou můžete neomezeně konzumovat pouze u jídla!

Nicméně hlad jsme neměli, žádná hitparáda to nebyla, ale dalo se

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

je to fakt tragické

byl zablokovaný výtah, asi týden, denně hosté hlásili na recepci a recepční vždy odpověděla: Jo :))

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Moře čisté a teplé, když jsme byli my a tam kde jsme byli my, byla pláž čistá

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Tak je to Balkán

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Jak říkám, my jsme byli za tyto peníze naprosto spokojeni, protože jsme nečekali Bůhví co, ale chápu lidi co za tohle dali 16 tis na 14 dní, nebo jedni 13 tis za týden (to bych asi nerozdýchala), že byli naštvaní

My jsme se povznesli nad tím, rozhodli se dovču si užít, můj 18 letý syn, byl se námi, jako rodiči asi naposled, takže za mě dobrý, užili jsme si to, opálili jsme se a odpočinuli

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání