Napsat recenzi

Pobyt v Černé Hoře - Perast - apatrmán Jovanovič

Recenze hotelu Jovanovic Apartments ** (Černá Hora - Boka Kotorská - Kotor)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 2
  • bez komentáře bez komentáře
  • všude plno prachu všude plno prachu
  • větrák v koupelně větrák v koupelně
  • Čistota v kuchyni Čistota v kuchyni
  • takhle vypadali lustry takhle vypadali lustry
  • poštípání od štěnic poštípání od štěnic
  • všude pavučiny všude pavučiny
  • skříň pro 3 osoby skříň pro 3 osoby
  • prach na skříni prach na skříni
  • prach na kuchyňské lince prach na kuchyňské lince

Ubytování v soukromém apatmánu Jovanovič - Perast Č.H. - naprostá katastrofa !!!!!

V realitě nás obklopila špína, zápach, chybějící základní kuchyňské vybavení, žádné soukromí, extrémě hluční majitelé a jejich početná rodina. Byli jsme poštípáni i štěnicemi.

Pozorf : tento zájezd nabízí CK ****** !!!!

Z přiložených fotek si uděláte sami svůj názor.

Ubytování  průměrně (1/5)

V malinkém apartmánu pro tři osoby nevyhovující. " Moderní a komfortně zařízený apartmán s velmi příjemnými a pohostinnými majiteli v klidu a v soukromí " (citace z katalogu CK) se bohužel jedná přesně pravému opaku. V realitě nás obklopila špína, zápach, chybějící základní kuchyňské vybavení, žádné soukromí, extrémě hluční majitelé a jejich početná rodina.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

beze stravy

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vrzající prasteré postele, jedna skříň (šíře 50cm, 2 police) pro tři osoby, při dešti jsme byli nuceni sedět na postelích, protože se židle nevešly do apartmánu, neskutečná špína, pavučiny, prach, humus v kuchyňské lince, smrad a zatuchlo.

Na terase, která je určena k pobytu nebylo žádné soukromí, protože byl přímo ve výhledu majitelů, kteří byli neustále přítomni na své terase. Byli jsme nuceni zakrývat terasu ručníky, dekami apod.,abychom měli trochu soukromí.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Vzdálenost odpovídá informacím CK, pláže žádné, pouze betonová mola.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

V nejbižším okolí apartmánu - nepořádek a smrad.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Zatím naše nejhorší ubytování za 15 let, co jezdíme k moři. Naprostá katastrofa!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

L. Calta: "Naprostá katastrofa???" - 30. 1. 2016 14:41

Dne 29.01. 2016 se mi dostala do ruky tato recenze - rodina Herzovi. V Perastu a u Jovanovičových jsem byl za posledních 5 let už třikrát - naposledy na začátku července 2015 ve stejném apartmánu. Jovanovičovi nabízí ještě 2 větší apartmány. Zde jsou mé komentáře a námitky vůči předchozí recenzi: Zmíněný apartmán byl čistý, postele vyhovující, totéž kuchyňská výbava. Vaše fotky, kromě jedné, nezpochybňuji, nicméně stačilo majitelům říci, ať to vyčistí a ať Vám kuchyňské vybavení doplní. Bez problémů by to udělali. Přiložená fotka od „štěnic“ – to klidně může být od komára. I kdyby tam štěnice byly, o čemž pochybuji, opět stačilo jít za majiteli a domluvit se s nimi. Co se týče uváděného zápachu a smradu, o žádném nevím a to se považuji za čistotného člověka. Je ovšem pravda, že venkovní teploty jsou vysoké - 35 stupňů i výše = uvnitř apartmánu samozřejmě je dusno, někomu to může připadat jako zápach a smrad… Navíc je tam klimatizace – bez poplatku. Ano, je to malý apartmán, vhodný jen pro dva, to jste ovšem museli vidět když jste tam přišli. Ano, je tam jen jedna malá skříň a dva malé noční stolky, ale hned venku je malá zastřešená terasa a tam si spoustu věci můžete nechat. "Extrémně hluční majitelé a jejich početná rodina" - ani jednou jsem nezažil, ze by Jovanovičovi byli extrémně hluční - pokud byli, Herzovi je měli slušně požádat. Ať si každý určí sám, jestli 5 lidi (4 dospělí + 1 tříleté dítě) ve spodním domě a 3 dospělí v horním domě je početná rodina... "žádné soukromí" - samozřejmě že Jovanovičovi sedí na terase - 2 z nich ze spodního domu jsou důchodci. 2 dospělí z horního domu taktéž – taky často sedí na terase:) Možná by stálo za úvahu místo vyvěšování ručníků a schovávání se za nimi, zajít k nim na kus řeči. Poté zjistíte, že jsou to příjemní a pohostinní lidé tak, jak tvrdí zmiňovaná cestovní kancelář. I když chápu, že ne každý o to má zájem a chce mít klid... Ano, v okolí apartmánu může být nepořádek - Černohorci všeobecně jsou ještě větší bordeláři než my + bývají to silní kuřáci. Zároveň ale dokáží být i více přátelští. "Naprostá katastrofa" - určitě ne. Na druhé straně 4 hvězdičkový apartmán nečekejte = tomu také ale odpovídá cena, kterou Jovanovičovi požadují. Osobně zmíněný apartmán hodnotím mezi 2 až 3 hvězdičkami, ale ochotu Jovanovičových nezištně poradit a pomoci za 5 hvězdiček. Je to o komunikaci s nimi. Herzovi určitě mají svoji pravdu. Jak už jsem ovšem zmínil několikrát výše – kdyby lépe s Jovanovičovýma komunikovali – jejich dovolená mohla být lepší. reagovat

M.Jovanović - Apartments Jovanović Perast : Re: "Naprostá katastrofa???" - 25. 12. 2016 14:11

First of all wish to thanks to Mr. L. Calta for his reaction about this overview . He is our guest for a years and he is one of the best guests and man we ever had , But like him we have same tourists from Check Republic which coming year by year to us and never have any complain , even we had it is solved in a minute . Mr. Herz , none of your pictures we do not accept , simply because you didn't notify anybody about it and you can put whatever you like here it is your side of the story. How many nights you stay in worst hotel you ever been ? Why you didn't leave ? Your attitude was not even say "Hello" when you passing by , so we respect it , you do not want contact with anybody and we stay like that . Complains on inventory .... this inventory we buy from the hotel so it is hotel standard inventory . Kitchen is fully equipped , even if something missing it was enough to ask and you will get it but you choose to keep away . About privacy ??? On the terrace in a hotel do you have privacy ? Your terrace was separate from any other but terrace is on open space and complains that somebody looked at you is your issue not ours . Simply you didn't like your stay , but you didn't complain about anything to owner , and you anyway stayed and after all you will write review on the net and you will be satisfy with that ? What kind of men you are ? Many thanks to Mr. L. Calta once again and that you are not wright about your overview Wich You all the best in a life and good health ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boka Kotorská - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání