Napsat recenzi

Spokojenost tak na 80%

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 163x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jednoduchá dovolená - nic pro věčné reptaly a nespokojence. Skromné ubytování, krásná příroda, chutné jídlo, pitná voda z kohoutku, ochotní zástupci CK. Vlastně jedinou velkou výtku máme k zajišťování ˇaut.dopravy - Jelo nás celkem 6, měli jsme to nahlášeno v CK. Nást. místo - Olomouc - dva z nás nebyli vůbec na seznamu k dopravě do Čer.Hory :-)), delegát v aut. to vyřešil, ale nebylo to příjemné. Na výlet do Boka Kotorská (32 eur osoba) zase nějak chyběla místa v autobuse pro 11 osob !- čekali jsme 1/2 hod než přijel narychlo obj. minibus. Cesta domů - museli jsme ve Vídni přestoupit na jiný autobus - vypadal jak linkový - ten nás odvezl (4 hodiny) do Olomouce. řekla bych, že spočítal lidi, co mají zaplaceno nemůže být problém ani pro žáka základní školy.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Maličký pokoj pro 4 osoby - patrová postel, 2x postel, stolek + židle, lednička. V předsíni vest. skříň - vše se vlezlo, koupelna mini, ale voda tekla, záchod splachoval. K dispozici jen 1 el.zásuvka v pokoji,v koupelně nefunkční. Wifi u hlavní recepce. Malý balkonek - stolek + 2 židle. Bez televize, klimatizace, větráku. Ale my tu nebyli kvůli bydlení, takže pro nás dostačující. Doporučuji s sebou rychlov.konvici. Do noci kravál ze Sutomore, ale nám to nevadilo. Bydleli jsme v 2 řadě od moře.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Sice ne moc pestrá, ale vše co jsme jedli nám chutnalo. Super bylo mleté maso ( plněné papriky, masové koule),1x ryba, dušené vepřové, duš. játra, vařené kuře, vař. mrkev, kukuřice, fazole,hrášek, málo čerstvé zeleniny, ale krouhané zelí bylo vždy. Rajčata asi 2x. Ovoce - jen 2x meloun. Ale je tami drahé - na tržnici jsme kupovali ovoce ( broskve, fíky, jablka) - vše 2 eura za kg. Moučníky - mňam. Snídaně - margarín, marmeláda, gothaj či junior, 1x fantastická slanina, balk. sýr - dobrota, slaná buchta se sýrem, 2x jogurt, smažená vejce, párky - každý den něco z toho. Nikdy jsme neodcházeli hladoví. Káva, s prominutím hnusná, ale mátový čaj k snídani fantastický.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení - jednoduché, ale bez větších výtek.

Služby,personál hotelu - obsluha u jídla skvělá, uklízečka milá, denně zametala, výměna ručníků ( jen malé, žádné osušky), denně doplnění toal.papíru, vynesení koše. Když syn polil polštář, a sušili jsme ho na balkoně, hned si všimla a bez vyzvání vyměnila povlak.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

malá pláž pro hodně lidí, moc nás nenadchla, kamení na pravé půlce pláže. Rozhodně boty do vody ! Asi 3x ve vodě chaluhy, odpadky ( kondomy, obaly od vložek, igelitové pytlíky) - bylo to dosti nechutné.Slunečník - možnost půjčení 5 eur na týden, lehátka ( mají jich málo, doporučuji si přivstat( - 2 eur na den). Bufet na pláži, kvalitu nevím - nevyužili jsme.

Byli jsme na Červené pláži - 1 zastávka autobusem od Zlatne Obaly - směr na Bar, jízdenka 1 eur na osobu - krásná voda, půjčení 1xslunečník + 2x lehátko - 5 eur na den. Je maličná, doporučuji jet tam už kolem 9 -10 hodiny ráno. Městská pláž v Sutomore - pěšky cca 1 -2 km pěkná, ale taky přeplněná.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Na začátek promenády v Sutomore asi 20 min pěšky, my jezdili autobusem 1 zastávku - směr Čanj ( na nějaké dodržování jízdního řádu raději zapomeňte, přijďte na zast. a čekejte až pojede bus :-)), cena 1 eur /osoba - k obch. domu Voli, a pak pěšky po promenádě zpět do hotelu - pomalou chůzi mezi kvanty lidí asi 1,5 hod. Ale byl to zážitek -spousta občerstvení, suvenýrů, "značkových" hodinek, kabelek, oblečení i botů , restaurací, zmrzlin... Pěší tůry do okolních kopců doporučujeme jen pro kamzíky - žádné cesty, žádné tur.značky. S velkou odvahou se dá zvládnout cesta na Haj Nehaj - je vidět z pláže - manžel se tam vydal, nahoře je to krásné. Jeli jsme na výlet do Starého Baru - na zříceninu hradu - autobusem 1,5 eur. na os.- moc pěkné, doporučuji. Kolem aut.zastávek neustále projíždějí taxíky - taxametr nemají, cena se dá domluvit stejně jako za autobus ( platí se za osobu - my platili 1 eur. za os., stačilo se trošku ošívat a říct, že počkáme na bus ) - jeli jsme asi 2 x - je to teda slušný adrenalin, ale jako zážitek doporučuji. V okolí celkem dosti odpadků, ale krásné výhledy na okolní hory.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Až na problémy s dopravou, jsme byli spokojeni. Kdo nechce využít animační programy ( my byli na ranním aerobiku, a 2 x večer na programu) nemusí. Na lékaře v areálu bych také moc nespoléhala- manželovi na střevní potíže změřila tlak a vypsala potvrzení, že nemůže na výlet ..., takže spíše si vzít léky z domu. V minimarketu nemají žádné pečivo, ale to se dá koupit jinde. V areálu čisto, pláž je - viz výš. Jsme rádi, že jsme tu byli, ale kvůli nepěkné pláži už sem víckrát nepojedeme. A po neustálých komplikací s autobus.dopravou už asi nepojedeme ani s Kovotour plus.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání