Napsat recenzi

My jsme byli spokojeni

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 464x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Mě i partnerovi se dovolená celkově moc líbila. Hotel cenově odpovídá kvalitě. Pokud máte chuť si dovolenou užít, tak vám jí rozhodně nezkazí omlacené dlaždice, které já teda nemám potřebu fotit a vystavovat na netu. Bylo tam rozhodně daleko více hezkých věcí k focení např. výhled z balkonu :-) Pokud někdo má na dovolenou úzce omezený rozpočet, měl by být s Černou horou a Zlatnou obalou velmi spokojen :-) My máme letos rozpočet větší a stejně se tam vrátíme :-)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Jednoduše zařízené pokoje, já jsem velmi ocenila větší lednici na pokoji a balkon. My jsme měli výhled na moře. Chapu že ti co měli ubytování uplně nahoře moc rádi nebyli, ale i tak to letos risknem zas :-)

3 hvězdy protože mi vadila studená voda :-), teplá nějak netekla

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Na mě byla strava málo výrazná, tak že jsem hodně solila. Voda z kohoutku mi nevadí, piju jí i doma. Někdy jsme si koupili džus v krámě brali si ho ke snídani, nikdo s tím neměl problém. Jídla se pravda dosti opakovala, ale za týden se to nepřejí. Občas jsme večeřeli v restauraci v Sutomore, nebo ve starým baru, takže nemohu posoudit uplně celý týden.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Chyběla mi akorát klimatizace, za kterou bych si byla ochotna připlatit. Jinak super :-) Personál příjemný usměvavÝ. Jeli jsme s Kovotourem a delegáti opravdu úžasní, ochotní, sympatičtí a hlavně všichni mluvili Český *****. My jsme byli bez dětí, ale až si je pořídíme určtiě se tam zase vrátíme. Ráno a odpoledne celkem 4 hodiny, vám děti pohlídají, vyrábějí s nima různé masky atd...Stašpytlové nemusí mít strach, děti tento čas netrávili u moře, ale v prostorách hotelu. Rodiče si mezitím nerušeně lebedili na pláži :-) Každý večer byl nějaký program. Někdy mi pravda trošku vadilo, že program byl "český" (kino -český film, diskotéka - české písně, klaun - čech) Ocenila bych více "Černé Hory".

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž pro děti trošku nepohodlná, asi je větší potřeba dávat na ně pozor. My děti nemáme, tak že mi to bylo jedno. Nechodili jsme přímo na tu u restaurace, ale na tu přímo pod pokoji - kamenou, byla sice méně pohodlná, zato nás tam bylo vždy tak max 10. Moře krásný, čistý. Někdy opravdu velké vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do centra mi to přišlo trošku dál než uvádějí kanceláře, hlavně kuli tomu že jenom půl kilometru sčítá celý komplex, ale to je opět jediná výtka. Hned na hoře vedla silnice, kde jsme chytli taxi, které nás za 3 eura dovezlo do Baru odtud jsme všude cestovali lodním taxi za pár eur. Toto cestování se mi velmi líbilo. Jinak z pět k centru Sutomore plno hospůdek, krásných barů - méně už obchodů, to mi ale nevadilo, na dovolené totiž nenakupuji. Sutomore bohužel nemá hystorické centrum. Ovšem v okolí Starý Bar, Boka Kotorská, Budva atd... prostě nádhera ...

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově prostě i přes některé nedostatky musím dát pět hvězd, na tuto dovolenou vzpomínám uplně nejradši :-) Černohořané jsou sympatičtí a nejsou vlezlí, jako třeba v Egyptě nebo v Tunisu, Italové jsou na mě zase moc rozeřvaní. Prostě Černá Hora mi okamžitě přirostla k srdci. A komplex Zlatna Obala nabízí levné a tomu odpovídající ubytování a nadstandartní služby delegátů CK.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání