Napsat recenzi

Ještě dlouho nás bude strašit ve snech

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 835x
Recenze se líbila: 646 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rekreace ROH v 70. letech pro opravdu velmi nenáročné a fyzicky zdatné - všude schody. Zastaralé budovy, vybavení pokojů a bohužel i zastaralé myšlení paní delegátky, která nepřipouští jakékoliv nedostatky či námitky hostů a cítí se jimi býti dotčena.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Staré, ošuntělé, otrhané tapety, rozpadající se skříně. Jediný luxus je malá lednička na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Když pominu fronty (snažili jsme se chodit v různých časech, fronty byly stále), tak jídlo bylo velmi jednotvárné, mnohdy až nechutné, ovoce a zelenina žádná, pouze zelný "salát" a ráno nakrájené salátové okurky, 2x k večeři meloun. Jediné, co se dalo jíst, je bílý chléb a balkánský sýr - ten byl opravdu výborný. Téměř každý, s kým jsme se bavili, měl nějaké střevní potíže. Souvislost s jídlem se nabízela.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení viz výše, personál až na malé výjimky pomalý a neochotný. Delegátka se starala jen o fakultativní výlety. Problémy s ubytováním a stravováním ji nezajímaly a nechtěla je řešit, prý je to věc společnosti INEX, která vlastní celý komplex. Nechtěla pochopit, že pro nás je partnerem cestovní kancelář KOVOTUR, jejímž ona je reprezentantem v dané destinaci a nikoliv INEX.

V areálu je jeden velmi špatně zásobený minimarket. U vrátnice směrem do Sutomore je stánek s ovocem a zeleninou, což je fajn. Hojně jsme využívali.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Oblázková pláž je na počet ubytovaných velmi malá (hlava na hlavě), docela špinavá. Za celý týden jsme si nevšimli, že by ji někdo uklízel. Bez bot se do vody dostává jen těžko. Lze si zapůjčit za úplatu plastové lehátko a slunečník. Lehátek je k dispozici asi 20, takže kdo si nepřijde brzy ráno, má smůlu. Voda byla docela teplá a relativně čistá. Na pláži jsou dvě sprchy, ale voda z nich spíš "mlží" než sprchuje.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do nejbližšího městečka Sutomore je to tak půl hodiny chůze.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Tuto destinaci, a díky chování delegátky PhDr. Dagmar Kramářové, ani cestovní kancelář KOVOTUR bych nedoporučila ani nepříteli.

Jedna perlička na závěr: rozbila se nám vodovodní baterie u umyvadla, tekla pouze horká voda, přívod studené se uvolnil, takže studená netekla přes baterii, ale pod umyvadlem. Tuto závadu jako jedinou nám přišel jakýsi údržbář opravit. Asi proto, že hrozilo opaření dětí. V tu dobu jsem ležela v pokoji (již zmíněné střevní potíže) a bylo mi opravdu mizerně. Údržbář přišel a pravil, že to je jasný, že jsme se večer ožrali a baterii ulomili. Nechápu, jak si to může dovolit! Za prvé to nebyla pravda (máme dvě malé děti a alkohol nepijeme) a za druhé, i kdyby měl pocit, že jsme závadu zavinili sami, měl to řešit přes delegátku. Na chování údržbáře jsem si samozřejmě stěžovala a očekávala omluvu. Čekám stále!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání