Napsat recenzi

Člověk se nastačí divit

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 233x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Co je v katalogu není ve skutečnosti. Už nikdy Kovotour plus. Nevím za co dostala ocenění nejlepší CK v ČR. Určitě ne za stravu a pláž v hotelu Zlatna Obala.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Odpovídalo ceně ubytování jednoduché starší vybavení ale čisto. Teplá voda tekla občas.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Dlouhé fronty u švédského bufetu ať jste přišel v kteroukoliv dobu. I když myslím že ten název švédký bufet představuje něco jiného než bylo tam. Jídlo studené bez chuti. Žádné ovoce jen 3x denně zelí . V poledne občas mleté maso jinak bez masa. Rozvařené těstoviny. Brambory ve vodě.Ke snídani za celý pobyt jeden druh sýra a jeden druh salámu. A ty obědové balíčky když byl zaplacený výlet kdo to neviděl neuvěří. 3 plátky chleba 4 plátky měkkého salámu co byl k snídani, jedno vařené vejce a oplatka o velikosti 3x4cm. Personál unuděný člověk si připadal že je otravuje když chce jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavejí jednoduché občas tekla teplá voda, když jsme požádali o toaletní papír dostali jsme ho ručníky měnili dle potřeby. Povlečení i ručníky čisté.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž neupravená s nánosy z moře a odpadky. Prudké svažování do moře

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel v prudké stráni přes 160 schodů. Nám to nevadilo ale kdo má zdravotní problémy ten to viděl určitě jinak.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Černá Hora pěkná ale s hotelem a personálem tam jsme byli zklámáni což nám bohužel zkazilo celkový dejem

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Roman Röhlich: Naštěstí počasí vyšlo - 25. 9. 2013 22:55

Musím než souhlasit, ale na obhajobu CK Kovotour Plus musím dodat, že hotel změnil majitele a tak personál možná z tohoto důvodu opravdu neoplýval ochotou a například čistý příbor byl pro ně problém. Což samozřejmě personál neomlouvá a klienty nemusí zajímat. Na druhé straně ochotní , usměvaví a milí delegáti , kteří klientům v den odjezdu hlídali věci ! Nebo pan ředitel ,který jel s námi na letiště se rozloučit. Takže já s touto cestovní kanceláři pojedu klidně znovu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání