Napsat recenzi

Velmi špatné

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolenou jsme se velmi s kamarádkou těšily. První dojem byl hezký, příroda krásná, ubytování ucházející a pohled z pokoje, který jsme si připlatily byl také moc hezký.

Na balkónech je klimatizace, která je velmi hlučná, to jsem nikdy v žádnem hotelu nezažila. Velké rozčarování přišlo, po pár dnech pobytu. Jídelna-ubrusy špinavé, povlaky na židlích to samé. Jídlo celkem ucházející, ale stále se opakující, chybí pestrost. Velký šok byl pro mne špinavé moře. Nešlo o přírodní znečištění, ale v moři plavaly odpadky, rajčata, jablka, dětské pleny, hygienické vložky atd., ještě nyní se mi zvedá žaludek. Pláže plné lidí, v místních barech velmi hlučná hudba až do ranních hodin.

Pitný režim, bar hrůra - špinavý, káva pouze turek, kupovala jsem si sama stále balenou vodu.

CK by měla vykonávat kontroly.

Ubytování  průměrně (3/5)

O výměnu ručníků jsme si musely požádat. V koupelně neodtékaly odpady, také jsme na to musely upozornit.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Neškodila by větší pestrost.

K obědu jsme si směly načepovat pouze jeden kelímek nealkoholického nápoje. Stál zde člověk, který vše kontroloval. Do nedůstojného baru se nám mnoho nechtělo.

Výborné zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoje jsou celkem ucházejíci. Fotografie, které se uvádí na inernetu, jsou krásné, jiná je realita.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře několikrát silně znečistěné odpadem. Velmi šokující. Vybraly jsme s kamarádkou toto moře, na základě informací o velmi čistém moři.

Pláže ucházející, lehátka, písek v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hezké.

Kladně hodnotím zábavu a různé atrakce pro děti.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Né moc dobrý, prvně jsme se z dovolené těšily domů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání