Napsat recenzi

Příjemná dovolená na Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 477x
Recenze se líbila: 542 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherná dovolená a nádherné prostředí. V okolí je plno zajímavých míst kam se jde dostat pěšky nebo místní dopravou. Každý má možnost využít hlučnou pláž před hotelem nebo si najít vlastní klidnou pláž (musí se za ní kousek jít). Fantastická je i nabídka fakultativních výletů. Černá Hora je překrásná země! ALE POZOR je to dovolená jen pro pohodáře, nikoli pro ty, kteří potřebují svůj super luxus!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel Korali odpovídá ceně. Pokoje jsou čisté, personál příjemný.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo je opravdu výborné, ale ne pro "řízkové huby". Kdo potřebuje denně řízek, brambor, tak se dočká jen jednou. Každý den je jiný výběr. Vždy 3 druhy masa a mnoho příloh. Středomořskou doménou je mistrovství v přípravě zeleniny a zeleninových salátů, takže nelze očekávat již zmíněný řízek nebo svíčkovou. Jídlo se neustále doplňuje, takže je jedno, kdy přijdete. Fronty u výdeje nejsou. Jídelníček je sestaven tak, aby se během týdne strava neopakovala.

V rámci all inclusive je nabídka nápojů buď přímo v jídelně nebo v baru mimo jídelnu, aby tam každý mohl zajít přímo z pláže jen v plavkách (do jídelny se v plavkách nesmí). K pití dostanete nealko (jablečný, pomerančový džus, kola, Fanta), místní červené víno Vranac a míchané nápoje s vínem, slovinské pivo Laško a lozu (místní vínovice - je velmi jemná a stojí za ochutnání).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel má tři budovy. Zenit má již určitě za sebou, ale pokoje jsou čisté, účelně zařízené, klimatizace funguje. Ručníky personál mění pravidelně. Personál se na Vás bude usmívat, chová se tiše a nenápadně.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž u hotelu je opravdu zaplněná, dalo by se říci, že je zde hlava na hlavě. Přístup do vody je poměrně příkrý, takže po pěti metrech máte vodu po krk. Voda v zátoce před hotelem je někdy čistá a někdy tam plavou sáčky, papíry a i deklík od primalexu jsem od sebe odstrkoval. Záleží na tom jak fouká vítr a co přinesou proudy. Pláž i promenáda se denně uklízí, ale jedete na Balkán, tak s tím musíte počítat. Lidi a nejen místní jsou čuňata.

Bary na promenádě opravdu řvou až do jedné ráno, ale když zavřete dveře (zapnete klimatizaci), tak to není nic tragického!!!

Kdo nesnáší přeplněnou pláž - je tady řešení. Když se vydáte od hotelu vlevo, dojdete po promenádě až k hlavní magistrále. Po té je třeba jít (to je opravdu trochu nepříjemné) až dojdete za poloostrov Ratac. Za druhým odpočívadlem můžete sejít k moři a máte kamenitou pláž jen pro sebe. Kamenité dno je pozvolné. Kdo sem chce dojít musí počítat s půlhodinku chůze, ale ten klid a pláž jen pro vás!!! POZOR samotný poloostrov Ratac mají pro sebe nudisti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Rozsáhlá zahrada hotelu je nádherná a čistá! Promenáda kolem moře je klasika jako všude.

Kdo má zájem něco vidět a nejen se placatit u vody, může si zajít pěšky na pevnost na skále Golo Brdo (asi 30 minut). Dále každou půlhodinu odjíždí místní doprava do přístavního města Baru nebo ještě o 6 km dále do Starého Baru. Starý Bar je původní město pamatující Benátčany a Turky, kteří jej v 19. století vyhodili do povětří a pak mu ještě pomohlo zemětřesení v roce 1979. Při tomto výletě na vás dýchne balkánská antika a stojí za to!

Černá Hora je opravdu nádherná země a než ji definitivně zaneřádí společná evropská uniformita a "západní styl života" je možno ji ještě poznávat v téměř původní podobě. Využijte nabídky cestovek na jednodenní výlety!!!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dovolená v Černé Hoře není pro vyznavače dokonalosti a nelze ji srovnávat s vyhlášenými (profláknutými) destinacemi v Chorvatsku, Turecku, Egyptě, Řecku. Srovnání by sneslo Bulharsko. Do Černé Hory jedete za méně peněz a za méně peněz je vždy méně muziky, takže si to všichni čeští remcalové UVĚDOMTE!

Pro mě a mou rodinu byla dovolená v Sutomore SUPER!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání