Napsat recenzi

Hotel Korali ALL INCLUSIVE Club

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 363x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Korali ALL INCLUSIVE Club

Ubytování  průměrně (3/5)

Klasicky pripad, kdy v katalogu/na internetu hotel vypada jinak, nez ve skutecnosti a bohuzel hure ... Hotel maskuji misto hvezdicek lodickami, nicmene rozhodne neodpovidaji ***. Ze je vybaveni pokoju a hotelu starsiho data, problem neni,ale cistota a uklid nedostacujici.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

hlady clovek nebyl, ale velmi chybelo ovoce a ryby, cernohorska kuchyne se vubec nepodavala;-( Pro bezlepkare - ranni smena se snazila, ovsem vecere bez zajmu- az na vyjimky z kuchyne donesli jen duseny kvetak a brokolici s kusem masa, kazdy vecer stejny:-((( Pitny rezim zajisten dobre.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

na recepci ochotni, animacni program pro deti pochvala, ale sluzby rozhodne neodpovidaji 3*, za ktery hotel vydavaji. Bez bazenu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

uzasne ciste more, krasne prostredi. Hotel i plaz velmi blizko, ovsem 6 euro poplatek ya slunecnik... Ve vode nafukovaci atrakce pro deti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

v blizkosti promenada s mnozstvim obchudku se suvenyry, restauracemi

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkovy dojem z hotelu spise zklamani, hlavne kvuli cistoty a stravovani, ale more super.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání