Napsat recenzi

vila maja

Recenze hotelu Vila Maja-lida *** (Černá Hora - Bar - Dobra Voda)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 478x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Pohodová vilka pro ty,kteří berou pokoj jako místo k přespáni a ne jako místo trvalého pobytu.

Byl jsem se svým pětiletým synem a oba jsme si to pořádně užili

Ubytování  průměrně (3/5)

Klasický pokoj hotelového typu, pokoje se uklízely pouze při střídáni klientu,což nám nevadilo,měli jsme alespoň pocit soukromi, vše jste našli tam,kde jste si to předtím dali . Je jen na vás jak čisto na pokoji budete mít .

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

pouze snídaně,ale zato docela velká,takže jsme si část brali i na pláž.

Snídani vám donesli skoro až do postele ,takže pohoda...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

My měli pokoj bez kuchyňky,ani jsme neměli v plánu si vařit,ceny v místních restauracích jsou srovnatelné s našími., klasika,pokoj a toalety se sprchovým koutem.

Delegátka i pan domáci byli simpatičtí lidé,dvakrát jsme si s nima dali i kafe,prostě pohoda.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Co se pláže týče ,tak ta je opravdu přeplněna,což ale mě a mému 5letému synovi nevadilo,stejně by mi na lehátku nevydržel ležet, jsme si našli vždy nějaký koutek na věci a brouzdali jsme v moři :-)

Cestou z pokoje na pláž trvá cca 5 minut,po cestě je obchod s potravinami

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Jelikož nejsem nějak náročný a ubytováni beru jako místo kde večer složit hlavu,tak jsem byl plně spokojen,hlavně se vzdálenosti k moři

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Roman Andrle: Jak podivné! - 16. 8. 2016 22:20

Vážení. Tato recenze je evidentně prací zaměstnance CK, která lstí vozí klienty do tohoto pekla. Nás tu v tomto zařízení dnes čeká zaplaťpánbůh poslední noc a zítra konečně pryč! Pan domácí je zcela nekomunikativní a asertivní člověk, který si s vámi těžko vymění dvě slova, natož zajde na kávu. A paní delegátka Helena? Tak to je třeba opravdu zažít na vlastní kůži. Člověk, který se o vás po celou dobu nijak nezajímá a jediné co zvládne je vám prodat výlet. Takže. Povlečení špinavé jako prasátko, sušák na prádlo si musíte vyprosit, místo terasy parkoviště bez jakkéhokoli soukromí, televize nefunguje, lednice jen mrazí, nebo nic. Postel, respektive matrace vás spolehlivě pošle hned po dovolené k neurologovi. Jídlo jen pro opravdu otrlé jedince. Jako bonus uvidíte delegátku jen krátce při příjezdu a před odjezdem, kdy vás bude ukecávat, ať opustíte pokoj o hodinu dříve, než máte zaplaceno. Pokud nebudete chtít brát má slova vážně, tak si to také užijte přátelé. o:) reagovat

Petr Korábečný: Re: Jak podivné! - 18. 8. 2016 19:51

Dobrý den, Nejsem zaměstnanec,ani agent CK !! Bydleli jsme v patře, takže parkoviště u nás ne. S paní Helenou jsem neměl problém, potkávali jsme se prakticky každý den, a nabídka výletu nám vyhovovala, jeden lodní výlet, a dva vylety organizované panem domácím do velké pláže a noční Bar, které se líbily i memu synovi... A pan domácí, pro nás bez problémů... Prostě jaké si to udeláš takové to máš... a my si dovolenu zkazit nenecháme :-) Petr a František reagovat

Alena Jiroušková: Chánov - 2. 9. 2016 18:08

Dobrý den, musím souhlasit s panem Romanem bylo to šílené.O ubytování nemá smysl ani mluvit ale kdyby někde v rohu na chodbě bylo aspoň koště aby si člověk za týden mohl aspoň zamést bylo by to milé, jinak vážně hrůza. Strava katastrofální,člověk by se z toho dřív poblil než najedl,taky tam spousta lidí mělo střevní problémy jedna delegátka řekne ,že voda je pitná a druhá za tři dny,že pitná není. A delegátky ty se zřejmě asi spletli ve výběru povolání, jezdíme často,ale aby nám někdo neposkytl základní informace o destinaci to jsme ještě nezažili. Měli jsme velké štěstí, že jsme měli na letišti objednané auto a mohli si zajet kam jsme chtěli i s tímto byl problém na letišti jsme hlásili, že máme svou dopravu tam i zpět a stejně si to nikdo nepamatoval a když turnus končil trápili tam lidi čekáním na nás nechtěli věřit tomu, že jsme odjeli sami. Prostě nikdy více, ještě že cena byla přes slevomat,protože zaplatit celou částku co nabízí CK si nedovedu představit. Přeji hezký večer. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání