Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Shipka Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 204x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše rodina si vybrala tento starší hotel na doporučení. Bohužel jsem se nikde nesetkala s tak lživou reklamou, jako byl na tento hotel. Nic nebylo, jak je psáno - je toho spousta.

Viz. níže

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj jsme dostali v půl druhé ráno, recepční nám podal klíče, řekl patro a hledej. Neuměli německy, anglicky snad jen číslovky a ani se nesnažili dorozumět. Pokoj byl neuklizen, snad jen nové povlečení a ručníky, které nám zůstaly po celou dobu pobytu, tzn. 7 dní. Každý byl vynešen pouze koš a dán toaletní papír. Jinak nic. Skříň sloužila na ozdobu, protože byla zkřížená, lednice malá a hodně namražená, neuklizená. Lůžko na přistýlku, rozkládací lehátko s rozkládací matrací, katastrofa. Další dvojlůžko, když jste odkryl povlečení, fleky jako by se někdo po.... Koupelna se nedala zavírat - rozbitá klika, byla cítit plísní a neodtékal téměř ve všech pokojích odpad - z něho se pak linul hrozný zápach. klimatizace nešla a delegát nic neřešil, jen důležité věci - a to bylo u lidí, kterým nešla ani elektrika na pokoji!!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stále se opakující. Z ovoce denně jen nektarinky a banán. Zelenina rajčata, paprika, cibule, okurka, hnilé olivy. Sýr Balkán, který miluji a znám ho dobře, byl nakyslý a lesklý. Dokonce jsme viděli i plíseň na chlebu a na měkkých salámech k snídani. Oběd a večeře stejný, jen k večeři si děti dopřály přeslazené dorty. Zmrzlinu jsme vyzkoušeli pouze jednou, protože než dojdete ke stolku, byla z ní jen obarvená voda. Kafe po večeři byl problém, protože nepříjemná obsluha, starší paní, nebyla schopna zapnout automat a ještě na vás řvala, co chcete - nejde, nejde a třískala do automatu, jak pominutá. To je nějaká úcta k hostovi? Nápoje jsme raději vzdali, byli jen na požádání a obsluha se na vás šklebila. Alkohol nepijeme, ale lidé, co chtěli namíchat drink, tak se jim číšník smál, když jim ředil alkohol 1/2 na 1/2 a ještě jiný než si vybrali. Chtěl je prostě ožrat, aby měl pokoj.lobby bar zrušen, odpoledne jsme občerstvení nenašli v celém hotelu ani u bazénu!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jeden den bylo opravdu ošklivo a děti si chtěly zahrát pinčes, jak nás udivilo, když na recepci chtěli poplatek 7 LV na hodinu. Zdarma bylo jen koupání v bazénu a vířivku plavčík vypínal. Bohužel jsme odjížděli v 20.00 hodin a museli opustit pokoj do 12.00 hodin. Personál neochotný, otrávený a stále se šklebící, to jsem nikde nezažila. Málo lehátek pro hosty hotelu u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž byla nedaleko,, málo místa pro neplatící zónu, jinak slunečníky za poplatek 10 Lv + lehátko za poplatek 5 LV. Plavčíci denně od 8.00 - 18.00 hodin. WC kousek od pláže za poplatek 1 Euro - nedoporučuji - vyhazují papíry na zem, špína a výkaly všude.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hned u silnice, rušno a žádný klid.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Špína, semtam šváb, smrad, plíseň a neochota na každém kroku.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání